Mossholmen

Tjörn - Amazonkajen 3 B, lgh B1002 - Bleket

Känn havets salta doft och njut av att ha sol hela dagen på din terrass!

Med en armlängds avstånd har du havet och badplatsen intill dig! På din stora terrass kan du sitta och njuta av havets vackra skiftande tavla och se båtarna åka förbi samt att solen hela dagen. Du har Klädesholmen och Pater Noster som vy från ditt eget hem!

Sammanfattning

Typ:
Bostadsrätt
Boarea:
75 kvm
Rum:
3 varav 2 sovrum
Pris
4 185 000 kr, Utg pris el hbj
Avgift
6 739 kr/mån
Byggår:
2017

Planlösning

Välkommen in i denna välplanerade och fina lägenhet i markplan med stor terrass och inglasat uterum!

När du kommer in i hallen ser du direkt ut mot vardagsrummet och havets glimrande sken. Hallen är smart planerad och har goda avhängningsytor samt garderober med skjutdörrar.

De två sovrummen ligger efter varandra och i det ena får du plats med en dubbelsäng. Det mindre rummet används idag som en ateljé.

Rymligt helkaklat badrum i kombination med tvättstuga med skjutdörr mot hallen och golvvärme. Här finns en dubbelkommod, wc och duschhörna. Tvättstugedelen inrymmer tvättmaskin, torktumlare, tvättho och en praktisk arbetsbänk samt förvaringsskåp ovanför maskinerna.

Ljust och härligt vardagsrum i öppen planlösning med köket. Vardagsrummet vetter mot havet och har utgång till den härliga terrassen med glasräcke. Ljusinsläppet kommer från två håll och här kan du sitta och njuta av havets skiftande nyanser och få en ny tavla varje dag!
Köket med en snygg skåpslösning har bra planering och är fullt utrustat. Här finns spishäll, fläkt, inbyggd ugn, diskmaskin, kyl och frys. Matplatsen ha en naturlig plats vid fönstret så du kan sitta och titta mot badplatsen och Klädesholmen. 
Intill köket ligger det inglasade uterummet med vikdörrar som du kan nyttja alla årets dagar.

Du kommer ut till den stora terrassen i vinkel från både köket och vardagsrummet. Närmare än så här kan du inte komma vattnet!
Platsen kan njutas av från morgon till kväll. Den rymmer plats för både trädgårdsmöbler och solsängar.

 

Område

Mossholmens Marina ligger vackert och idealiskt till med en trevlig kombination av boende, båthamn och bad inom området. Lägenheterna på Amazonkajen stod klara 2017 och ligger alldeles vid havskanten och har en fantastisk utsikt. I blickfånget finns förutom havet och båtlivet även den pittoreska ön Klädesholmen. På denna ö har man i flera generationer ägnat sig åt sill, en riktig delikatess. Klädesholmen är förbunden med en bro i Bleket och består av två öar, Klädesholmen och Koholmen. Här finns två utmärkta restauranger, Salt och Sill samt Restaurang Kylen där Ni kan avnjuta en god middag med utsikt över havet. Ön präglas av vackra skärgårdshus med mysiga gränder. Här finns också en livsmedelsbutik och många fina badställen. I Bleket alldeles innan Mossholmen finns också en fin badplats med både sandstrand, badbryggor, hopptorn och en mysig bastu att hyra. Vill du ha färskt bröd går du till Lottas surdegsbageri några minuters promenad från lägenheten. I området finns också en högstadieskola med årskurserna 6-9. Man har även närhet till Rönnäng och Skärhamn där det finns ytterligare service och restauranger.

Föreningen

Det är 28 stycken lägenheter i föreningen och alla ligger i samma byggnad. Byggnaden är i fem våningar med hiss. I byggnaden finns garageplatser, personliga förråd, gym under entré 3A, teknikrum och cykelrum.

Till varje lägenhet hör en dedikerad garageplats.

Fakta

Boarea
75 Kvm enligt föreningen
Balkong
Terrass med glasräcke om 22 kvm i sydväst - nordväst läge. Inglasat uterum om 7,5 kvm med vikdörrar.
Förråd
Källarförråd
Fönster
3-glas aluminium
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Tv- internetutbud
Bredband & grundutbud TV
Lägenhetsnummer
2002
Våning
Entréplan
Hiss
Ja
Energiprestanda
81 kWh per kvm och år kWh per kvm och år
Energiklass
C
Ekonomi
Begärt pris
4 185 000 kr, Utg pris el hbj
Andelstal, förening
3.07142%
Andelstal, avgift
3.6773%
Nettoskuldsättning
790 888 kr
Avgift
6 739 kr/mån
Ingår i avgiften
Värme, vatten, parkering i garage under huset. Bredband & grundutbud TV.
Driftkostnad
El
250 kr/månad
Försäkring
155 kr/månad
Personer i hushåll
1
Driftskostnader totalt
405 kr/mån

Visningar

Söndag

19

maj

Söndag 19/5

Kl: 10:30 - 11:00

Bokad visning. Välkommen med din anmälan!

Mäklare

Katarina Johansson

Fastighetsmäklare

0703-83 12 85 katarina@gofab.se

Välkommen till Amazonkajen 3 B!

Härligt inglasat uterum

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.