Hallerna

Stenungsund - Södra Gategård 206 - Stenungsund

Allt i ett plan!

Enplansvilla strax utanför Hallerna i Stenungsund med alla egenskaper man kan önska. Ett elegant boende med separat vuxen- och barnavdelning, rymligt i ett plan, modern interiör och helt nybyggt, gångavstånd till skola och förskola. Detta är en kommande försäljning, kontakta fastighetsmäklaren för mer information!

Sammanfattning

Typ:
Villa
Boarea:
140 kvm
Tomtarea:
2595 kvm
Rum:
6 rum
Pris
5 995 000 kr, Utgångspris el hbj.
Byggår:
2022

Södra Gategård 206

Det lummiga läget intill skogen är rofyllt och vi kliver in i husets entré. På golvet ligger ett snyggt klinkergolv i bruna toner och väggarna är målade i en vit kulör. Ytterkläderna hänger du in i garderoben.

Från hallen tornar vardagsrum och kök upp i en rymlig och öppen sällskapsyta. Här finns köket med beiga stilrena luckor och matchande varmgrå bänkskiva. Med en stor köksö erbjuds såväl bra arbetsytor, goda umgängesmöjligheter runt matlagning och generöst med förvaring. Den maskinella utrustningen består av integrerad kyl och frys, mikrovågsugn, ugn, induktionshäll, spisfläkt samt integrerad diskmaskin. Intill köket ligger tvättstugan, med groventré, tvättmaskin och torktumlare, diskho och bänkyta.

Den moderna planlösningen bjuder på en separat vuxen- och barnavdelning. Här erbjuds ett allrum, två sovrum och ett badrum i anslutning till varandra och i andra ändan av huset ligger det rofyllda föräldrasovrummet med tillhörande badrum och även ett gästrum.

 Möjlighet till amorteringsfritt genom att villan inte ännu är bebodd och är nybyggd.

Stenungsund

Stenungsund är ett växande samhälle där Ni alltid har nära till salta bad i havet, butiker och bra service. Här finns ett brett utbud inom olika sporter, skatepark, seglarklubb och en helt ny Is- och simhall. Trevliga restauranger längs med kajen där Ni kan avnjuta en riktigt god middag. Det finns också trevliga caféer och glassbarer. I Stenungsund har man bra pendlingsavstånd till både Göteborg och Uddevalla. Tåget går ungefär varje halvtimma till både Göteborg och Uddevalla. Det går också lokalbussar som tar Er runt i Stenungsund och grannkommunerna Tjörn & Orust på ett smidigt sätt.

I Stenungsund finns alla typer av bostäder, villakvarter, lägenheter och radhus. Bara några få minuter från centrala Stenungsund breder landsbygden ut sig. Här kan du bo med havet som närmsta granne men också i mindre bostadsområden och samtidigt ha naturen inpå knuten.

Fakta

Fastighetsbeteckning
ÄGGESTORP 10:1
Boarea
140 Kvm enligt säljaren
Tomtarea
2 595 Kvm Fastighetsregistret
Tak
Betongpannor
Plåtarbete
Plåt
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Platta på mark
Vatten och avlopp
Djupborrad brunn och minireningsverk
Fönster
3 glas fönster
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump (vattenburen golvvärme)
Ventilation
Mekanisk från och tilluft
Ekonomi
Begärt pris
5 995 000 kr, Utgångspris el hbj.
Pantbrev
1 st om totalt 3 600 000 kr

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för att boka visning

Mäklare

Karin Andersson

Fastighetsmäklare

0705-92 76 64 karin@gofab.se
Kommande

Kommande

Detta är en försäljning som just nu förbereds. Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad.

Klinkergolv i hallen

Helkaklade badrum

Mässing handtag i badrum

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.