Kvarnberget

Stenungsund - Kvarnbergsvägen 21 - Stenungsund

Arkitektritad villa med enastående trädgård

Högst upp på attraktiva Kvarnberget ligger denna rejäla och tidstypiska villa, med hänförande planlösning som är byggd med kvalité. Insynsskyddad tomt och soligt läge och carport med plats för 2 bilar. Nära till centrum, skolor, förskola, havet och även nära till naturen med uppfriskande promenadområden. Det här är en villa för dig som söker ett centralt boende med stora ytor och möjligheter.

Sammanfattning

Typ:
Villa
Boarea:
167 kvm
Biarea:
104 kvm
Tomtarea:
1601 kvm
Rum:
6 varav 3 sovrum
Pris
6 700 000 kr, Utgångspris el hbj.
Byggår:
1975

Kvarnbergsvägen 21

Här erbjuds de allra bästa förutsättningar för att hela familjen skall trivas och känna sig som hemma. Sociala ytor, separat sovrumsavdelning och stämningshöjande öppen spis med insats. Exteriört väntar en insynsskyddad, inbjudande uppvuxen trädgård med gräsmatta och en trivsam stenlagd uteplats.

Välkomna in;

I hallen finns gott om plats för att hänga av ytterkläderna och redan här möts ni av arkitektens genomtänkta planlösning. I hallen ryms både gästtoalett och klädkammare som gömmer undan ytterplaggen på ett smidigt sätt. Vidare nås villans "sociala area" med ett inbjudande bibliotek/klassiskt finrum samt Tv-rum med stämningshöjande öppen spis med insats. Ett etage upp nås det praktiska arbetsköket, här har ni gott om förvaring och arbetsytor, framför fönstret ryms matgrupp, här kan ni njuta av den blomstrade trädgården med otaliga och ovanliga Rhododendronbuskar. I anslutning till köket nås det inbjudande matsalsrummet i öppen och luftig planlösning.

Vidare nås den privata delen i huset. Här finner ni tre rofyllda sovrum,( går att göra om till 4 st om så önskas) samt rymlig tvättstuga med utgång ut till trädgården. Dessutom ett väl tilltaget badrum med dusch, badkar, bidé och handfat.

I källarplan finner ni ett allrum/hobbyrum. Stor verkstad med med egen utgång. Ett sovrum, förberett för att inredda en gästtoalett samt flera rymliga förrådsrum och en matkällare/vinkällare. Dessutom en inredd bastu och man har förberett för att installera dusch om så önskas.

Nu är det dags för nästa familj att skriva sin historia här, då möjlighet finns för den som önskar att sätta sin egen prägel på denna pampiga villa med enastående trädgård. Trädgården är grönskande insynsskyddad och med fri baksida, här finns inbjudande odlingsmöjligheter och växthus där vindruvorna stormtrivs! Odling och vackra trädgårdsväxter samspelar med gräsmatta så här finns såklart också plats för bus och lek. Välkomna till Kvarnbergsvägen 21!

 

 

 

Stenungsund

Stenungsund är ett växande samhälle där Ni alltid har nära till salta bad i havet, butiker och bra service. Här finns ett brett utbud inom olika sporter, skatepark, seglarklubb och en is- och simhall. Trevliga restauranger längs med kajen där Ni kan avnjuta en riktigt god middag. Det finns också trevliga caféer och glassbarer. I Stenungsund har man bra pendlingsavstånd till både Göteborg och Uddevalla. Tåget går ungefär varje halvtimma till både Göteborg och Uddevalla. Det går också lokalbussar som tar Er runt i Stenungsund och grannkommunerna Tjörn & Orust på ett smidigt sätt.

I Stenungsund finns alla typer av bostäder, villakvarter, lägenheter och radhus. Bara några få minuter från centrala Stenungsund breder landsbygden ut sig. Här kan du bo med havet som närmsta granne men också i mindre bostadsområden och samtidigt ha naturen inpå knuten.

Fakta

Fastighetsbeteckning
NÖSNÄS 1:154
Boarea
167 Kvm enligt fastighetsregistret
Biarea
104 Kvm enligt fastighetsregistret
Tomtarea
1 601 Kvm enligt fastighetsregistret
Fasad
Kalksandsten och träpanel
Tak
Papp
Stomme
Regelstomme av trä
Bjälklag
Lättbetong
Grundläggning
Källare och krypgrund
Grundmur
Lecablock & betonghålsten
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Eldstad
Öppen spis med insats
Fönster
Isolerglasfönster
Uppvärmning
Luft/vatten samt luft/luft värmepump
Ventilation
Självdrag
Energiklass
C
Ekonomi
Begärt pris
6 700 000 kr, Utgångspris el hbj.
Driftkostnad
El
40 000 kr/år
Sotning
600 kr/år
Vatten/Avlopp
7 000 kr/år
Renhållning
2 500 kr/år
Försäkring
5 200 kr/år
Kommentar
EL= 14 400 kWh/år och är inkl. uppvärmning.
Personer i hushåll
1
Driftskostnader totalt
55 284 kr/år
Pantbrev
4 st om totalt 350 000 kr
Värdeår
1975
Taxeringsår
2021
Taxeringskod
220
Taxeringsvärde byggnad(er)
2 242 000 kr
Taxeringsvärde tomt
1 684 000 kr
Taxeringsvärde totalt
3 926 000 kr
Total fastighetsskatt/-avgift
9 287 kr

Visningar

Tisdag

6

juni

Tisdag 6/6

Kl: 11:00 - 12:00

Bokad visning ring el. maila för tidsbokning, anmälan krävs, välkomna!

Onsdag

7

juni

Onsdag 7/6

Kl: 17:00 - 18:00

Bokad visning, ring el. maila för tidsbokning, anmälan krävs, välkomna!

Mäklare

Karin Andersson

Fastighetsmäklare

0705-92 76 64 karin@gofab.se
Inspekterat

Besiktigat

Denna bostad är besiktigad. Kontakta mäklaren för mer information.

Inspekterat

Dolda fel försäkring

Säljaren ämnar att teckna en dolda fel-försäkring genom Gar-Bo Försäkring. Försäkringen Gar-Bo Dolda fel är en objektsförsäkring. Kontakta mäklaren för mer info.

Välkomna till Kvarnbergsvägen 21

Inbjudande trädgårdstomt

Närhet till hav och den inbjudande dammen

Välkomnande entré

Planlösning

Entréplan

Källare

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.