Stenungsön

Stenungsund - Skomakarviksvägen 21
Badrocksavstånd till fina bad

På Anrika Stenungsön erbjuds nu ett ljust och modernt boende i 1-plan med separat vuxen- och barnavdelning, fina sällskapsytor och en fantastisk trädgård med pool, växthus och ett stort altandäck med sol hela dagen.

Sammanfattning
Typ:
Villa
Byggår:
2002
Boarea:
199 m²
Biarea:
30 m²
Tomtarea:
1811 m²
Rum:
7 , varav 4 sovrum
Pris:
6 900 000 kr, Utgångspris
Mer info

Omgivning

Den mindre, asfalterade vägen slingrar sig längs björkstammarna tills du når den vita, moderna enplansvillan med den grusade uppfarten som ger plats för flertalet fordon, ett varmgarage och en carport. Inbjudande, uppvuxen trädgård med inslag av berg, gräsmatta, vackra växter och blåbärsris. 

Lummiga Stenungsön har vackra naturstigar, fina badplatser och en gemytlig historia. På 1800-talet började välbärgade stadsbor spendera sina somrar här. Då fanns det både kallbadhus, varmbadhus, hotell och restaurang. På 1900-talet började de stora villorna byggas och när Stenungsöbron stod klar år 1960 flyttade familjerna ut till ön permanent. Stenungsön är en omtyckt plats och idag finns det restauranger och hotell här. 

Rumsbeskrivning

Välkommen in

Stor, öppen hall med klädkammare som snyggt gömmer undan både skor och kläder. Intill ligger masterbedroom med klädkammare och ett helkaklat badrum som erbjuder bastu, badkar, dusch, toalett, handukstork och tvättställ. Ett praktiskt arbetsrum ligger i anslutning till hallen med fönster från golv till tak och utsikt mot trädgården. 

Huset är välplanerat, här finns en egen barnavdelning med ett badrum och ett gemensamt allrum med fönsterparti och altandörr ut till den lekfulla, solsäkra uteplatsen. Tre fina sovrum belägna mot trägården varav det ena med egen utgång till trädgården. 

Tvättstugan ligger smart placerad mellan husets sovrum och är inredd med tvättmaskin, diskbänk och en praktiska hobbyduch som kan användas till att duscha hunden eller varför inte duscha av golfklubborna efter en runda. 

Husets hjärta, köket, utstrålar harmoni och stämningsfullhet med de varma luckorna i trä, den mörka bänkskivan och kökets utformning. Den maskinella utrustningen består av inbyggd ugn och micro, spishäll, köksfläk, diskmaskin och kyl/frys. Eftersom huset är utrustat med centraldamsugare finns det även en såkallad skräplucka under köksskåpet, helt plöstligt tog man snabbstädningen till en ny nivå. Matplatsen är placerad framför fönsterparti mot den fina innergården. 

Vardagsrummet bjuder på generös takhöjd, stort fönsterparti från golv till tak och en stämningshöjande braskamin. 

Innegården är fantastisk med många fina miljöer. Vackert, svart växthus med möjlighet att både odla och umgås i. Ett stort trädäck med plats för både matgrupp och lek. Poolområdet erbjuder soldäck och belysta bryggor som leder er fram till grinden som tar er vidare ner till Skomakarviken för fina bad på bara två minuter.

Här bor du i ett eget paradis med allt man kan önska, fastigheten bör upplevas på plats. Välkommen att boka in din visning. 

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning Stenungsund STENUNGSÖN GA:2
fnr_140302028

Servitut

Avtalsservitut brunn mm, Last
14-IM3-59/2258 - 1, 1959-11-11

Taxering

Småhusenhet, bebyggd (220)
Byggnad, värde: 3 841 000 kr
Mark, värde: 1 862 000 kr
Summavärde: 5 703 000 kr

Taxeringsår: 2018
Byggår: 2002
Värdeår: 2002

Fakta

Fastighetsbeteckning
STENUNGSÖN 1:253
Boarea
199 m² Fastighetsregistret
Biarea
30 m² Fastighetsregistret
Tomtarea
1811 m² Fastighetsregistret
Fasad
Trä
Tak
Tegel
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Betongplatta
Grundmur
Isolerade kantstöd
Vatten och avlopp
Kommunalt VA via förening
Fönster
Isolerglasfönster
Eldstad
Braskamin
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme, luft/luftvärmepump
Ventilation
Mekanisk frånluftsventilation
Energiprestanda
125 kWh per kvm och år
Energiklass
F

Ekonomi

Begärt pris
6 900 000 kr, Utgångspris

Driftskostnad

El
32 500 kr/år
Vatten/Avlopp
5 000 kr/år
Sotning
1 000 kr/år
Samfällighet
3 000 kr/år
Renhållning
2 684 kr/år
Försäkring
6 495 kr/år
Totalt
50 679 kr/år
Kommentar
Elkostnaden inkluderar även uppvärmningskostnad

Pantbrev

1 st om totalt 3 700 000 kr

Besiktigat

Gofab Fastighetsbyrå samarbetar med Gar-Bo. Huset är besiktigat och säljaren ämnar att teckna en dolda fel-försäkring genom Gar-Bo Försäkring. Försäkringen Gar-Bo Dolda fel är en objektsförsäkring. De flesta dolda fel-försäkringar innebär att säljaren blir ansvarig för att göra en skadeanmälan och skicka in alla dokument. Med Gar-Bo Dolda fel lämnas försäkringsskyddet över till köparen. För mer information kontakta mäklaren.

Alla bilder

Planlösning

Karta

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig angående denna fastighet.

personuppgiftspolicy