Mossholmens Marina

Tjörn - Amazonkajen 3B, lgh 1302 - Bleket
Bo med strålande havsutsikt i nyare bostadsrätt med havet som närmsta granne.

På första parkett vid havet erbjuds denna ljusa och fräscha 3 rummare om 75 kvm med både inglasat uterum och öppen balkong. Här har man vy över havet och Klädesholmen från både kök, vardagsrummet och sina uteplatser. Salta bad och fantastiska miljöer alldeles utanför dörren. Ett ställe som funkar som sommarbostad så väl som permanent.

Sammanfattning
Typ:
Bostadsrätt
Byggår:
2017
Boarea:
75 m²
Rum:
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Pris:
3 500 000 kr, utgångspris
Mer info

Planlösning

Ljus och välkomnande hall med stor skjutdörrsgarderob som rymmer både kläder, skor och städskrubb. Lägenheten har två rymliga sovrum efter varandra var av det ena har en fransk balkong och skjutdörrsgarderob för förvaring. Badrummet är snyggt och helkaklat med golvvärme, duschväggar samt tvättmaskin och torktumlare. Längst in i lägenheten har man vardagsrummet och köket. Från båda dessa rum har man en fantastisk utsikt över havet och båtlivet. Köket är fullutrustat och ljust och fräscht. Här finns utgång till en inglasad balkong som blir som ett extra rum att nyttja året om. Vardagsrummet har mycket fönster för ljusinsläpp och för att maximera den betagande utsikten. Här har man koll på passerande båtar och rörelserna på Klädesholmen på andra sidan vattnet. Från vardagsrummet har man utgång till en öppen balkong där man har den sena kvällssolen på sommaren. Lägenheten har genom gående ljusa väggar och snygga trägolv.

Balkong/Uterum

Två egna privata uteplatser. En rymlig, inglasad balkong med öppningsbara fönsterpartier samt en öppen balkong med eftermiddags och kvällssolen. Båda uteplatserna har en fantastiskt utsikt över havet, båtlivet och Klädesholmen.

Förening

28 stycken lägenheter i föreningen och alla i samma byggnad. En byggnad i fem våningar där det finns parkeringsplatser, personliga förråd, teknikrum och cykelrum.

Område

Mossholmens Marina ligger vackert och idealiskt till. Lägenheterna på Amazonkajen stod klara 2017 och ligger alldeles vid havskanten och har en fantastisk utsikt. I blickfånget finns förutom havet och båtlivet även den pittoreska ön Klädesholmen. På denna ö har man i flera generationer ägnat sig åt sill, en riktig delikatess. Klädesholmen är förbunden med en bro i Bleket och består av två öar, Klädesholmen och Koholmen. Här finns två välsmakade restauranger, Salt och Sill samt Restaurang Kylen där Ni kan avnjuta en god middag med utsikt över havet. Ön präglas av vackra skärgårdshus med mysiga gränder. Här finns också en livsmedelsbutik och många fina badställen. I Bleket alldeles innan Mossholmen finns också en fin badplats med både sandstrand, badbryggor, hopptorn och en mysig bastu att hyra. I området finns också en högstadieskola med årskurserna 6-9. Man har även närhet till Rönnäng och Skärhamn där det finns ytterligare service och restauranger.

Fakta

Boarea
75 m² enligt föreningen
Balkong/Terass
Inglasad balkong, balkong
Förråd
Källarförråd
Fönster
3-glas aluminium
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Tv- internetutbud
Fiber
Lägenhetsnr
2302
Våning
3
Hiss
Ja

Ekonomi

Begärt pris
3 500 000 kr, utgångspris
Andelstal ägande
3.41 %
Avgift
5 159 kr/mån
Ingår i avgiften
Värme, vatten, parkering
Pantsatt
Ja

Driftskostnad

El
500 kr/månad
Totalt
500 kr/månad

Alla bilder

Planlösning

Karta

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig angående denna fastighet.

personuppgiftspolicy