Solgårdsterrassen

Stenungsund - Solgårdsterrassen 20 - Stenungsund

Bostadsrätt på attraktiva Solgårdsterrassen

Nu har vi nöjet att presentera en fräsch bostadsrätt om 88 kvm fördelat på 4 r.o.k. med fina genomtänkta tillval och härlig havsutsikt samt inglasad balkong. Här kan ni njuta av det bekväma livet i denna fräscha bostadsrätt med havsutsikt och gångavstånd till city.

Sammanfattning

Typ:
Bostadsrätt
Boarea:
88 kvm
Rum:
4 varav 3 sovrum
Pris
3 995 000 kr, Utgångspris el hbj.
Avgift
5 198 kr/mån
Byggår:
2021

Planlösning

Redan vid entrén möts ni av en rymlig hall på golvet ligger det klinkers som sedan går över i ett vackert parkettgolv som är genomgående i hela bostadsrätten. I anslutning finns en rymlig klädkammare. Redan i hallen slås man av den frikostiga takhöjden om 2,5 meter samt de vitmålade väggarna som ger ett ljust och harmoniskt intryck. Från hallen nås det helkaklade badrummet med inbyggda spotlights samt dusch, toalett, handfat, tvättmaskin och torktumlare. Gästtoalett finns praktisk i anslutning till entrén.

Vidare öppnar vardagsrummet och köket upp sig i en öppen trevlig planlösning. Köket är från Vedum och är utrustat med induktionshäll, kyl, frys, ugn, diskmaskin och mikrovågsugn allt ifrån Electrolux. Från vardagsrummet nås den rymliga inglasade balkongen, här kan ni njuta av härlig vårsol och fantastiskt havsutsikt, balkongen förlänger sommaren långt in på hösten.

Bostadsrätten inrymmer också ett härligt sovrum med hel vägg med skjutdörrsgarderober som inbjuder till god förvaring. Samt 2 mindre sovrum.

 

Ett boende där där varje detalj är väl genomtänkt och tillvalen valda med omsorg, välkommen till denna fräscha bostadsrätt med fantastisk fin havsutsikt..

I föreningen finns en övernattningslägenhet att låna. Parkeringsplats finns att hyra i garage för 600 kr månaden, separat kö. 

 

 

Stenungsund

Stenungsund är ett växande samhälle där Ni alltid har nära till salta bad i havet, butiker och bra service. Här finns ett brett utbud inom olika sporter, skatepark, seglarklubb och en helt ny Is- och simhall. Trevliga restauranger längs med kajen där Ni kan avnjuta en riktigt god middag. Det finns också trevliga caféer och glassbarer. I Stenungsund har man bra pendlingsavstånd till både Göteborg och Uddevalla. Tåget går ungefär varje halvtimma till både Göteborg och Uddevalla. Det går också lokalbussar som tar Er runt i Stenungsund och grannkommunerna Tjörn & Orust på ett smidigt sätt.

I Stenungsund finns alla typer av bostäder, villakvarter, lägenheter och radhus. Bara några få minuter från centrala Stenungsund breder landsbygden ut sig. Här kan du bo med havet som närmsta granne men också i mindre bostadsområden och samtidigt ha naturen inpå knuten.

Fakta

Boarea
88 Kvm enligt föreningen
Balkong
Inglasad balkong
Förråd
Det finns
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Tv- internetutbud
Fiber (Digital-TV, bredband, IP telefonabonnemang ingår i månadsavgiften)
Lägenhetsnummer
2:1101
Ekonomi
Begärt pris
3 995 000 kr, Utgångspris el hbj.
Andelstal, ägande
2.07880%
Andelstal, förening
2.7027%
Avgift
5 198 kr/mån
Ingår i avgiften
Digital-TV, bredband, IP -telefonabonnemang, värme, renhållning
Driftkostnad
El
444 kr/månad
Vatten/Avlopp
488 kr/månad
Driftskostnader totalt
932 kr/mån

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för att boka visning

Mäklare

Karin Andersson

Fastighetsmäklare

0705-92 76 64 karin@gofab.se
Kommande

Kommande

Detta är en försäljning som just nu förbereds. Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad.

Dokument & länkar

Fantastisk vy från kök och balkong

Planlösning

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.