Tjörn - Tomt 9 Härön - Kyrkesund

Förverkliga din havsnära bostadsdröm i ljuvlig skärgårdsmiljö.

Nu har du chansen att förvärva ett nyproducerat skärgårdshus med gammaldags charm på genuina Härön. Med vidsträckt utsikt mot klippor, ljung och havet kan du skapa ett hem som andas hemtrivsel både invändigt och utvändigt. Tomtens läge ger möjlighet till många härliga soltimmar och bara en kort promenad kan du ta dig ett svalkande dopp i havet. Huset kommer stå klart våren 2023 och du har hela sommaren framför dig i ditt nybyggda hus!

Sammanfattning

Typ:
Villa
Tomtarea:
751 kvm
Pris
8 975 000 kr

Nr 9

Du parkerar bilen på fastlandet, i Kyrkesund och ställer dig på bryggan och blickar ut över havet. Du stiger på personfärjan som tar dig över sundet till skärgårdsidyllen Härön. Promenadvägen genom ön bjuder på smala gränder med vackra skärgårdshus och vacker natur som inbjuder till härliga promenader och bad i det glittrande havet.

Den välkomnande entréverandan med klinkergolv har plats för ytterkläder och skor och det helkaklat duschrum med tvättställskommod, dusch och toalett ligger praktiskt placerat i hallen. Från hallen tornar vardagsrum och kök upp i en rymlig och öppen sällskapsyta. Här finns köket med vita stilrena luckor och matchande bänkskiva. Runt köksön erbjuds bra förvaring och här blir en naturlig samlingsplats kring matlagningen. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, mikrovågsugn, inbyggnadsugn samt induktionshäll, spisfläkt och diskmaskin. I det avkopplande vardagsrummet sitter man ombonat med stämningsfull braskamin och fönster i flera väderstreck. Intill köket ligger den rymliga tvättstugan med groventré och här ryms, tvättmaskin, torktumlare, tvättställ, städskåp och värmepannan.

De tre sovrummen har fördelats på övre plan tillsammans med ett allrum och ett badrum. Det helkaklade badrummet är inrett med en stor tvättställskommod, badkar och en toalett. Allrummet erbjuder balkong med både morgonsol och eftermiddagssol. Den fasta inredningen är genomgående ljus och neutral för att ge plats åt din personliga stil.

Det här är boendet för dig som ställer höga krav på din livskvalité!

Kvarteret Jungfrulin

Väster om Tjörn ligger Härön, här är stora delar av ön är naturreservat. Landskapet är vackert och bjuder på enkla eller längre vandringar längs naturstigar och fin bad. Nu presenterar vi 16 stycken unika och byggklara tomter där ni själva får välja vem som ska uppföra ert drömhus på er tomt.  För att se alla tomter i området klicka på länken till höger "Kvarteret Jungfrulin alla tomter" 

Från Tjörnsidan i Kyrkesund går det en personfärja till Härön. Rutten trafikeras frekvent av Västtrafik och båtturen tar ca 2 minuter. Efter några minuters promenad ifrån färjeläget på Härön når man Kvarteret Jungfrulin. Till varje friköpt tomt inom Kvarteret Jungfrulin tillhör en parkeringsplats för bil i Kyrkesund.

 Priset inkluderar

- Tomten dvs fastigheten.
- Belyst väg samt gårdstun i området.
- Kommunalt VA in på tomten (Anslutningsavgift är betald).
- Kanalisation för el in på tomten (Anslutningsavgift ingår ej).
- Kanalisation för fiber in på tomten (Anslutningsavgift ingår ej).
- Terrassyta för byggnation lämnas 600 mm under färdig golvnivå se bilaga terrasskarta.
- Parkeringsplats för bil i Kyrkesund.

 

Fakta

Fastighetsbeteckning
HÄRÖN 1:133 TOMT 9
Tomtarea
751 Kvm Fastighetsregistret
Vatten och avlopp
Kommunalt VA
Ekonomi
Begärt pris
8 975 000 kr

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för att boka visning

Mäklare

Peter Oskarsson

VD/Fastighetsmäklare

0706-78 30 04 peter@gofab.se

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.