Sjöutsikten D 1:2

Stenungsund - Sjöutsikten 1:2 Hus D - Ucklum
Charmiga hus med moderna kvaliteter

Här finns gott om ytor för både vila, lek och samvaro. Rymligt kök med plats för många och härlig uteplats eller balkong skapar extra rymd i lägenheten.

Sammanfattning
Typ:
Bostadsrätt
Boarea:
78 m²
Rum:
4
Pris:
1 910 000 kr
Mer info

Området

När du flyttar till Brf Sjöutsikten i Ucklum får du det bästa av två världar. Utanför dörren möter du sjöar, åkrar och skogar och i det lilla samhället finns förskola och grundskola. Endast tio minuter bort med bilen når du Stenungsund med alla tänk­bara butiker, vårdcentral, restauranger och annan service du kan behöva.

 

 

Livet i Brf Sjöutsikten är både bekvämt och modernt, samtidigt som den vackra platsen kan bjuda på svårslagna livskvaliteter. Alldeles intill lägenheten finns möjligheter till fantastiskt friluftsliv. Paddla kajak i sjön Hällungen, bada, plocka svamp och bär eller ge dig ut på en ridtur i Svartedalens fantastiska skogar. Oavsett vilken aktivitet som lockar dig har naturen runt Brf Sjöutsikten något extra att erbjuda.

I Brf Sjöutsikten känns det som att dygnets tim­mar blir fler. Minimalt med bostadsunderhåll, närhet till service och nya lättstädade ytor gör livet enkelt. Istället för betungande villabestyr eller långa resvägar, kan du helhjärtat koppla av och njuta av livet. Under årets varma årstider är den fina och barnvänliga badplatsen Bastevik ett självklart utflyktsmål med sandstrand, badbrygga och hopptorn. Här finns också toalett och parke­ringsplats som underlättar badstunden.

Brf Sjöutsikten i Ucklum ligger i en historisk byggd där människor bott i århundranden. Det är lätt att förstå varför människor valt att bosätta sig i denna vackra trakt. De böljande ängarna, djupa skogarna och friska sjöarna ger orten en speciell karaktär. Idag är Ucklum ett charmigt samhälle där lägenheterna i Brf Sjö-utsikten smälter väl in bland ortens villor. Här är en fin plats att växa upp på, med skola på gångavstånd, inspirerande gröna miljöer att upptäcka och goda kommunikationer till huvudorten.

I Brf Sjöutsikten får du allt i ett. Förutom en lantlig idyll är du inte längre än tio minuter bort från service, nöjen och restauranger. Närheten till huvudorten Stenungsund är en självklar fördel när du ska handla mat, shoppa, gå till gymmet eller uträtta andra vardagsärenden. Likaså är det smidigt för den som pendlar till jobb att ta sig ut på E6:an både norr- och söder-ut. På sikt utökas även servicen i Spekeröd några minuters bilväg söderut, då det nya handels­området förväntas stå klart där inom några år. Att bo i Ucklum gör livet lite grönare och lite enklare.

Fakta

Boarea
78 m²
Lägenhetsnr
D 1:2
Våning
Övervåning

Ekonomi

Begärt pris
1 910 000 kr
Avgift
3 640 kr/mån
Ingår i avgiften
Vatten
Pantsatt
Ja

Alla bilder

Visionsbild 2
Visionsbild 2
Planlösning 4rok_sjöutsikten
Planlösning 4rok_sjöutsikten
Visionsbild 1
Visionsbild 1
Visionsbild 3
Visionsbild 3
Sitplan sjöutsikten
Sitplan sjöutsikten
Interiör 1
Interiör 1
interiör 4
interiör 4

Karta

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig angående denna fastighet.

personuppgiftspolicy