Brf Sjölyckan

Stenungsund - Brackeliden - Ucklum

Design och funktion med livskvalitet i fokus!

Du och naturen på lagom avstånd. Smart och modern hörntvåa med uteplats i markplan och trivsam planlösning som håller genomgående bra standard med stilrena materialval. Njut av vackra omgivningar och sjön Hällungen. Kontakta mäklare för mer information om denna lägenheten.

Sammanfattning

Typ:
Bostadsrätt
Boarea:
58 kvm
Rum:
2 varav 1 sovrum
Avgift
4 353 kr/mån
Byggår:
2023

Rumsbeskrivning

I hallen gömmer du snyggt undan ytterkläderna i garderober. Intill ligger sovrummet med tillhörande klädkammare. Kök och vardagsrum möter varandra i en öppen planlösning som skapar sociala umgängesytor. Bakom stilrena, vita köksluckor ryms god förvaring och den mörka bänkskivan i laminat bryter snyggt av mot det vita stänkskyddet i kakel. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, diskmaskin och rostfri kyl och frys. Lådor med dämpning och diskbänksskåp med smarta återvinningskärl är små finesser som gör vardagen en smula enklare. Från vardagsrummet kliver du ut på den stensatta uteplatsen som är som gjord för härliga frukostar och grillkvällar i goda vänners lag. Det helkaklade badrummet med golvvärme rymmer kombimaskin för tvätt- och tork, toalett, handfatskommod med förvaring samt duschhörna med stång för duschdraperi. Ett trivsamt och bekvämt boende att längta hem till!

I Brf SjöLyckan känns det som att dygnets timmar blir fler. Minimalt med bostadsunderhåll, närhet till service och nya lättstädade ytor gör livet enkelt. I stället för betungande villabestyr eller långa resvägar, kan du helhjärtat koppla av och njuta av livet.

Möjlighet till flera tillval via Privatbostäder.

Beräknad inflyttning tredje kvartalet 2024. 

Ucklum

Utanför dörren möter du sjöar, åkrar och skogar och i det lilla samhället finns förskola och grundskola. Nu finns det en obemannad livsmedelsbutik intill macken i Ucklum och endast tio minuter bort med bilen når du Stenungsund med alla tänkbara butiker, vårdcentral, restauranger och annan service du kan behöva.

Fakta

Boarea
58 Kvm enligt föreningen
Balkong
Uteplats
Förråd
Externt förråd
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Tv- internetutbud
Fiber
Våning
1
Andelstal, förening
4.2460%
Avgift
4 353 kr/mån
Ingår i avgiften
Vatten, sopor och samfällighetsavgift

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för att boka visning

Soutteränghus med fyra lägenheter i varje

Vy från lägenheterna ner mot minivillorna

Sjön synlig från området korr bild 1

Situationsplan över området

Planlösning

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.