Brf SjöLyckan

Stenungsund - Brackliden - Ucklum

Det enkla villalivet!

Här får du det bästa av två världar. Du bor bekvämt i bostadsrätt, lagom stort och i ett plan med härliga sociala ytor, förråd samt uppfart med parkeringsplats. Läget strax intill sjön Hällungen är lugnt och lummigt och från några minivillor kan man njuta av den vackra sjöutsikten. Kontakta mäklare för mer information om denna lägenheten.

Sammanfattning

Typ:
Bostadsrätt
Boarea:
73 kvm
Rum:
3 varav 2 sovrum
Avgift
5 478 kr/mån
Byggår:
2023

Rumsbeskrivning

Modern interiör möter en trivsam planlösning på ett inbjudande sätt. Här samsas välplanerade ytor med hållbara materialval och härligt ljusinsläpp. Den naturliga samlingspunkten blir kök och vardagsrum som ligger i öppen planlösning med varandra. Här finns möjlighet att välja till en braskamin som höjer stämningen i rummet. Det stilfulla köket är genomtänkt med god arbetsyta och bra förvaring – det bästa förutsättningarna för en riktigt god middag. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, diskmaskin, mikrovågsugn och rostfri kyl och frys. Via den glasade altandörren kommer man ut till den fantastiska terrassen som ligger i skönt västerläge och är kryddad med plats för loungemöbler och matsalsgrupp. Det helkaklade badrummet med golvvärme rymmer kombimaskin för tvätt- och tork, toalett, handfatskommod med förvaring, värmepanna samt duschhörna med stång för duschdraperi. Sovrum med garderober som maximerar förvaringen. Modern och skandinavisk design skapar en lugn och harmonisk miljö, allt i perfekt harmoni med naturen utanför.

I Brf SjöLyckan känns det som att dygnets timmar blir fler. Minimalt med bostadsunderhåll, närhet till service och nya lättstädade ytor gör livet enkelt. I stället för betungande villabestyr eller långa resvägar, kan du helhjärtat koppla av och njuta av livet.

Möjlighet till flera tillval i form av solceller, laddstation för elbil, braskamin och färgval via Privatbostäder.

Beräknad inflyttning tredje kvartalet 2024!

Ucklum

Utanför dörren möter du sjöar, åkrar och skogar och i det lilla samhället finns förskola och grundskola. Nu finns det en obemannad livsmedelsbutik intill macken i Ucklum och endast tio minuter bort med bilen når du Stenungsund med alla tänkbara butiker, vårdcentral, restauranger och annan service du kan behöva.

Fakta

Boarea
73 Kvm enligt föreningen
Andelstal, förening
5.3441%
Avgift
5 478 kr/mån
Ingår i avgiften
Vatten, sopor och samfällighetsavgift

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för att boka visning

Minivillorna!

Visionsbild minivilla

Vy från lägenheterna ner mot minivillorna

Markbädd för minivillorna

Sjön synlig från området

Planlösning

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.