Kungälv - Vedhall 170 - Kärna

En exklusiv plats med bara det bästa från Bohuslän

Sammanfattning

Typ:
Bostadsrätt
Boarea:
66.6 kvm
Rum:
3 varav 2 sovrum
Pris
5 427 000 kr
Avgift
4 656 kr/mån
Byggår:
2018/2021

Magasinet

Brf Magasinet är ritat av Wingårdhs och hämtar inspiration från gamla tiders hamnmagasin utmed västkusten. Lägenheterna har generösa glaspartier mot den spektakulära utsikten. Rejäla material som faluröd träpanel och gedigna detaljer ger byggnaden en stark karaktär. Invändiga material och utrustning håller samma höga kvalitetsnivå som de fristående husen på Lilla Fjellsholmen.De elva lägenheterna har minst en balkong eller uteplats i sydväst för härliga stunder i kvällssolen tillsammans med familj och vänner.

Lägenheterna säljs i bostadsrättsform och varierar i storlek mellan ca 67 och 92 kvadratmeter. Till varje lägenhet ingår ett förråd i källaren, en sjöbod på åtta kvadratmeter samt egen båtplats med tillgång till el och vatten på bryggan. Samtliga lägenheter har öppet samband mellan kök och vardagsrum för att kunna njuta av utsikten över havet på bästa sätt. Magasinet byggs just nu och kommer stå färdigt till sommaren 2020. Bostäderna utgör tillsammans med 63 andra friliggande hus, ritade av Cream Achitects, de unika bostäder som ön har att erbjuda.

Rumsbeskrivning

Entréhall med klinkergolv och plats för ytterkläder. Två fina sovrum inredda med garderob. Helkaklat, snyggt badrum med dusch, toalett, handfat, tvättmaskin och torktumlare. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med stort fönsterparti från golv till tak med en fantastisk vy över havet. Utgång till terrass/balkong i sydväst med bara några meter till båtbryggan, den gemensamma bastun och havet. 

Fakta

Boarea
ca 66.6 Kvm enligt föreningen
Balkong
Ja
Förråd
Ja
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
FTX-system
Tv- internetutbud
Fiber
Hiss
Ja
Ekonomi
Begärt pris
5 427 000 kr
Andelstal, förening
7.7931%
Avgift
4 656 kr/mån
Ingår i avgiften
Värme, båtplats och sjöbod
Driftkostnad
Samfällighet
3 000 kr/månad
Driftskostnader totalt
3 000 kr/mån

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för att boka visning

Mäklare

Peter Karlsson

Fastighetsmäklare

0703-83 12 78 peter.karlsson@gofab.se

Markus Berg

Fastighetsmäklare

0706-78 30 15 markus@gofab.se

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.