Lilla Fjellsholmen

Kungälv - Lilla Fjellsholmen 2003 - Kärna

En exklusiv plats med bara det bästa från Bohuslän

Lägenheterna är byggda och klara för inflyttning! Gör blå panoramavyer till en vana. Njut av skärgårdsliv, salta stänk och ett överväldigande lugn. Fiska krabba intill din egna sjöbod eller lätta ankar från din privata båtplats när vindarna vänder. Avsluta dagen på din uteplats. Andas in lugnet och känslan av din nya vardag.

Sammanfattning

Typ:
Bostadsrätt
Boarea:
66.6 kvm
Rum:
3 varav 2 sovrum
Pris
5 226 000 kr
Avgift
3 595 kr/mån
Byggår:
2021

Magasinet

Brf Magasinet är ritat av Wingårdhs och hämtar inspiration från gamla tiders hamnmagasin utmed västkusten. Lägenheterna har generösa glaspartier mot den spektakulära utsikten. Rejäla material som faluröd träpanel och gedigna detaljer ger byggnaden en stark karaktär. Invändiga material och utrustning håller samma höga kvalitetsnivå som de fristående husen på Lilla Fjellsholmen. De elva lägenheterna har minst en balkong eller uteplats i sydväst för härliga stunder i kvällssolen tillsammans med familj och vänner.

Lägenheterna säljs i bostadsrättsform och varierar i storlek mellan ca 67 och 92 kvadratmeter. Till varje lägenhet ingår ett förråd i källaren, en sjöbod på åtta kvadratmeter samt egen båtplats med tillgång till el och vatten på bryggan. Samtliga lägenheter har öppet samband mellan kök och vardagsrum för att kunna njuta av utsikten över havet på bästa sätt. Bostäderna utgör tillsammans med 63 andra friliggande hus, ritade av Cream Achitects, de unika bostäder som ön har att erbjuda.

Rumsbeskrivning

Kök och vardagsrum i öppen planlösning med stort fönsterparti från golv till tak med en fantastisk vy över havet. Utgång till balkong i sydväst med underbar utsikt mot båthamnen, den gemensamma bastun och havet. Lägenheten rymmer även två fina sovrum inredda med garderob och ett helkaklat, snyggt badrum med dusch, toalett, handfat, tvättmaskin och torktumlare.

Sjöbod och båtplats

Sjöbod G som heter Gösta tillhör denna lägenhet samt båtplats M7.

Gemensamhetsanläggningar

Fördelat i flera gemensamhetsanläggningar finns; sjöbodar, båtplatser, bryggor, bastu, badplats, grönområde, vatten/avlopp, vägar, informationskiosk, miljöhus, posthantering, vägar, parkering mm. För mer ingående information om gemensamhetsanläggningarna se i kostnadskalkylen.

Fakta

Boarea
66.6 Kvm enligt föreningen
Balkong
Ja
Förråd
Ja
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
FTX-system
Tv- internetutbud
Fiber
Lägenhetsnummer
2003 (32)
Våning
2 av 3
Hiss
Ja
Ekonomi
Begärt pris
5 226 000 kr
Andelstal, ägande
8.0527%
Avgift
3 595 kr/mån
Ingår i avgiften
Värme, VA.
Driftkostnad
Samfällighet
2 705 kr/månad
Kommentar
Tillkommer; hushållsel, försäkring, bredband.
Driftskostnader totalt
2 705 kr/mån

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för att boka visning

Mäklare

Kent Olsson

Fastighetsmäklare

0705-67 83 30 kent@gofab.se

Peter Oskarsson

VD/Fastighetsmäklare

0706-78 30 04 peter@gofab.se

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.