Brf Sjölyckan

Stenungsund - Brackeliden 29A - Ucklum

Ett charmigt boende med moderna kvaliteter!

Här välkomnas du till en lägenhet med trivsam planlösning och genomgående bra standard med stilrena materialval. Njut av vackra omgivningar och närheten till sjön Hällungen. Kontakta mäklare för mer information om denna lägenheten.

Sammanfattning

Typ:
Bostadsrätt
Boarea:
58 kvm
Rum:
2 varav 1 sovrum
Pris
1 895 000 kr
Avgift
4 353 kr/mån
Byggår:
2023

Rumsbeskrivning

I hallen gömmer du snyggt undan ytterkläderna i garderober. Intill ligger sovrummet med tillhörande klädkammare. Kök och vardagsrum möter varandra i en öppen planlösning som skapar sociala umgängesytor. Bakom stilrena, vita köksluckor ryms god förvaring och den mörka bänkskivan i laminat bryter snyggt av mot det vita stänkskyddet i kakel. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, diskmaskin och rostfri kyl och frys. Lådor med dämpning och diskbänksskåp med smarta återvinningskärl är små finesser som gör vardagen en smula enklare. Från vardagsrummet kliver du ut på den rymliga balkongen som är som gjord för härliga frukostar och grillkvällar i goda vänners lag. Det helkaklade badrummet med golvvärme rymmer kombimaskin för tvätt- och tork, toalett, handfatskommod med förvaring samt duschhörna med stång för duschdraperi. Ett trivsamt och bekvämt boende att längta hem till!

I Brf SjöLyckan känns det som att dygnets timmar blir fler. Minimalt med bostadsunderhåll, närhet till service och nya lättstädade ytor gör livet enkelt. I stället för betungande villabestyr eller långa resvägar, kan du helhjärtat koppla av och njuta av livet.

Möjlighet till flera tillval via Privatbostäder.

Beräknad inflyttning andra kvartalet 2024.

Ucklum

Utanför dörren möter du sjöar, åkrar och skogar och i det lilla samhället finns förskola och grundskola. Nu finns det en obemannad livsmedelsbutik intill macken i Ucklum och endast tio minuter bort med bilen når du Stenungsund med alla tänkbara butiker, vårdcentral, restauranger och annan service du kan behöva.

Fakta

Boarea
58 Kvm enligt föreningen
Balkong
Balkong
Förråd
Externt förråd
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Tv- internetutbud
Fiber
Lägenhetsnummer
29 A
Våning
2
Ekonomi
Begärt pris
1 895 000 kr
Andelstal, förening
4.2460%
Avgift
4 353 kr/mån
Ingår i avgiften
Vatten, sopor, samfällighetsavgift

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för att boka visning

Fint beläget i Ucklum intill Hällungen

Granne med Sjöutsikten

Soutteränghusen med fyra lägenheter i varje

Vy från lägenhetshusen ner mot minivillorna

Minivillorna, det enkla villalivet!

Planlösning

Bostadsrättsvilla

Bostadsrättslägenhet nedre plan

Bostadsrättslägenhet övre plan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.