Skäret i Hamburgsund

Tanum - Skäret 77 - Hamburgsund

Ett förstklassigt boende på Skäret i Hamburgsund.

Nyproducerat skärgårdshus med gammaldags charm. Båtplats i den gemensamma båthamnen i lagunen. Tillhörande stort förråd om ca 20 kvm beläget på tomten med kommunalt VA.

Sammanfattning

Typ:
Fritidshus
Boarea:
120 kvm
Tomtarea:
282 kvm
Rum:
4 varav 3 sovrum
Pris
8 300 000 kr

Planlösning

På Skäret 77 kommer det att byggas ett klassiskt skärgårdshus i en moderntappning. Här välkomnas du till ett boende som andas rymd och livskvalitet. I entrén ligger ett praktiskt förråd som gömmer undan både flytvästar och ytterkläder. Intill ligger ett helkaklat badrum/tvättstuga med tillvalsmöjligheter så du kan sätta din egen prägel. Köket från Vedum (möjlighet att göra tillval) ligger i öppen planlösning med matplats och umgängesrum vilket skapar en social känsla att umgås i goda vänners lag. Den stämningshöjande braskaminen är centralt placerad och sprider värme i rummet. Fönster i flera väderstreck gör att ljus strömmar in i rummet. Vi kliver ut på altanen som ger plats för matgrupp och såklart, grillen! Övervåningen har förhöjt väggliv vilket skapar mer rymd och yta. Här ligger allrummet centralt placerat och intill ligger det 3 rofyllda sovrum och ett snyggt badrum

Här finns plats för dina gäster att stanna lite längre, på tomten finns en stor förrådsbod om ca 20 kvm med kommunalt VA inkopplat.

Båten ligger i den gemensamma båthamnen i lagunen så det är bara att packa picknickkorgen och ta båten ut för att upptäcka hela den vackra skärgården. Njut av solvarma klippor och salta bad under sommaren och förundras över naturens krafter när vågorna slår mot klipporna en höstdag. Ta vara på vårsolens varma strålar på altanen och skapa nya traditioner över jul och nyår här.

Skäret

I den populära skärgårdsidyllen Hamburgsund har Skäret växt fram. Runt en lagun har Skärgårdshus och Sjöhus byggts upp och nu har vi endast 6 obebyggda tomter kvar.

Längs sundet ligger året runt-öppna restauranger, caféer och butiker som bjuder på strålande utsikt över den vackra sjövägen mellan fastlandet och natursköna Hamburgö. Över sundet går linfärjan Hamburgsundsleden.

En del av den service finns i Hamburgsund:

Livsmedelsaffär
Ombud för Systembolaget
Restauranger
Caféer
Apotek
Bibliotek
Postombud

Fakta

Fastighetsbeteckning
Skäret 77
Boarea
120 Kvm enligt ritning
Tomtarea
282 Kvm enligt fastighetsregistret
Fasad
Locklistpanel
Tak
Tegelpannor
Plåtarbete
Plåt
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Betongplatta
Vatten och avlopp
Kommunalt VA
Eldstad
Braskamin
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme i båda plan
Ventilation
Mekanisk frånluft med återvinning
Tv- internetutbud
Fiber
Ekonomi
Begärt pris
8 300 000 kr
Taxeringsår
2021
Taxeringskod
210
Taxeringsvärde byggnad(er)
0 kr
Taxeringsvärde tomt
867 000 kr
Taxeringsvärde totalt
867 000 kr
Total fastighetsskatt/-avgift
12 100 kr

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för att boka visning

Mäklare

Peter Oskarsson

VD/Fastighetsmäklare

0706-78 30 04 peter@gofab.se

Skärgårdshuset

Tillhörande förråd

Bilderna kommer från ett befintligt hus i området och är ej till salu. Kontakta mäklare för att bygga ditt Skärgårdshus på Skäret.

Båtplats i den gemensamma båthamnen

Skäret 77 ligger skyddat mot berget och fint beläget mot ängen intill

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.