Stora Höga/ Bråland

Stenungsund - Bråland 344 - Jörlanda

Fantastiskt fin arkitektritad villa i Mycket hög klass med högt solläge och uppvärmd pool

För dig som söker ett exklusivt rymligt boende i en välplanerad villa byggd i toppklass med höga och genomtänkta materialval kan jag erbjuda er denna soligt belägna bostad uppförd på en lättskött tomt med fritt läge och vidsträckta vackra vyer, även en glimt av havet när ni parkerar vid bostaden. Ni har ett underbart poolområde intill huset att njuta av året runt. Det finns Oerhört mycket man kan säga om denna toppmoderna och mycket smakfulla 1-plans villa i vinkel, ej att förglömma det stora varmbonade dubbelgaraget med elportar. För er som söker det där lilla extra rekommenderar jag er att kontakta mig så bokar vi en visning på plats där ni själva kan uppleva ert framtida hem och själva få den fantastiskt varma och goa känslan av hemtrevnad. En upplevelse utöver det vanliga där superlativen inte räcker till när man talar om detta fantastiska villaboende .

Sammanfattning

Typ:
Villa
Boarea:
241 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
5069 kvm
Rum:
7 varav 4 sovrum
Pris
8 500 000 kr, Utgångspris
Byggår:
2019

Planlösning

Välkomna till denna högt, fantastiskt soligt fint belägna fastighet utan insyn, med underbara vyer över landskapet och med en glimt av havet från den stora, grusade parkeringen på tomten med plats för flertalet bilar. Stor plattsättning på entrésidan med infälld beslysning och granitstenblock upp till entrén. Tomten är en lättskött trädgårdstomt omgärdad av Gabionmur, även i denna fin belysning som lyser upp runt trädgården om kvällen. En stor solterrass uppförd i Sibirisk lärk, helt insynsskyddad, med sol hela dagen till sena kvällen. Här finner man även den uppvärmningsbara, isolerade, gjutna poolen klädd med poolduk. Poolens mått är  6 * 4 meter samt 1,40 meter djup. Fiber finns i bostaden och på dörrarna har man Yale doorman.

Välkomna att göra entré till denna underbara villa. Ni finner en ljus, klinkerlagd entréhall med smart platsbyggd klädförvaring, direkt till höger ett sovrum/kontor, alla rum är mycket välplanerade och såklart genomgående vatteburen golvvärme i huset. Vidare in till en underbart öppen, fin och social planlösning mellan köket med köksö, den rymliga matplatsen och vardagsrummet med täljstenskaminen centralt placerad så man kan se och avnjuta brasan från såväl köket, matplatsen och vardagsrummet. Ett mycket smakfullt kök från HTH med svarta granitbänkskivor, mycket bra med skåpsförvaring och bänkyta samt smarta lösningar. Köket inrymmer kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin i arbetshöjd och dubbla diskhoar, rostfritt, ugn och micro, även dessa rostfria och integrerade i köket, extra bred induktionshäll med takmonterad köksfläkt från Fjäråskupan, övriga köksmaskiner i hög kvalitet från Siemens. Ni har ett unikt platsbyggt stort skafferi att kliva in i från köket, oerhört praktiskt, helkaklat med fast monterad kylanläggning (perfekt, svalt rum för matvaror samt extra gott förvaringsutrymme). Ni har en rymlig, klinkerlagd tvättstuga med groventré, även här gott om bänkyta och skåps/lådförvaring, rostfri tvättbänk med ho, tvättmaskin, torktumlare samt bergvärmeanläggningen, dimensionerad för såväl huset som poolen. Ni har även i anslutning till tvättstugan ett rymligt förråd/klädkammare/teknikrum.

Ni har ett helkaklat duschrum, golvvärme såklart som i resten av huset, i detta snygga duschrum finner ni vikbara dörrar till duschutrymmet, vägghängd wc, brett handfat med kommod, handdukstork. Högt till tak med infällda, dimbara spotlights. I anslutning till köket har ni den rymliga och mycket sällskapliga matplatsen, pardörrar ut mot solterrass och poolområdet. Ni har en underbart smakfullt välvd vägg som leder er vidare in till Master bedroom, inrett i varma färger, heltäckningsmatta som skapar ett mjukt lugn i sovrummet, eldrivna mörkläggningsgardiner, pardörrar ut mot poolterrassen och trädgården även från detta sovrummet samt en mycket praktisk, stor klädkammare för väldigt bra klädförvaring. Ett fantastiskt snyggt, privat duschrum klätt i marmor på såväl golv som vägg, högt till tak för härlig rymd med dimbara spotlights, även här en utgång till poolområdet via frostad glasdörr. Den härligt välvda väggen återkommer här i duschrummet. Dusch med vikbara duschdörrar, vägghängd wc, dubbla handfat med kommod, badrumsspegel med extra förvaring till badrumsartiklar, handdukstork.

Vidare i huset ett fint vardagsrum för mysigt kvällshäng när tv´n lockar, även härifrån avnjuter man täljstenskaminen och har pardörrar ut till solterrassen och poolområdet. Vidare från vardagsrummet leds ni ut till ett fantastiskt trivsamt, klinkerlagt allrum, mycket ljust med stora fönster och dörrpartier, tre stycken pardörrar att öppna upp mot poolområdet och solterrassen, även här eldrivna gardiner att fälla ner som solskydd. Ni finner vidare ett mysigt barnsovrum samt ytterligare ett fint, välplanerat sovrum med två stycken "hörnfönster" för fint ljusinsläpp. 

På fastigheten finner ni även Alla mäns dröm! Ett fullisolerat dubbelgarage om ca 85 kvm, golvvärme via bergvärmen även i garaget, dubbla elportar. Gott om plats för bilar, arbetsyta för er hobbyverksamhet och förrådsutrymme. Här finner man även teknikrummet till poolen med bland annat reningsanläggningen.

Se även separat worddokument för lite mer info om alla fina kvaliteter som denna villan erbjuder. 

 

Servitut

Officialservitut väg, Förmån
1415-1092 - 1, 2012-07-24

Officialservitut väg, Last
1415-2021/54 - 1, 2021-12-27

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 4 356 000 kr
Mark, totalt värde: 1 190 000 kr ().
Summavärde: 5 546 000 kr

Taxeringsår: 2021
Byggår: 2019
Värdeår: 2019

Fakta

Fastighetsbeteckning
BRÅLAND 2:36
Tomtarea
5 069 Kvm enligt fastighetsregistret
Boarea
Ca 241 Kvm enligt säljaren
Fasad
Liggande träpanel
Tak
Betongpannor
Plåtarbete
Plåtisol
Stomme
Trästomme
Bjälklag
Träbjälklag
Grundläggning
Isolerad platta på mark med vattenburen golvvärme
Vatten och avlopp
Egen borrad brunn. Avlopp till minireningsverk (2 fastigheter)
Eldstad
Täljstenskamin, centralt placerad i huset
Fönster
3-glas isolerglas, aluminiumbeklädda på såväl fönster som dörrar
Uppvärmning
Bergvärme - vattenburen golvvärme. Bergvärmepumpen är även dimensionerad för att värma poolen
Ventilation
Mekanisk frånluftsventilation
Tv- internetutbud
Fiber finns i bostaden
Energiprestanda
74 kWh per kvm och år kWh per kvm och år
Energiklass
C
Ekonomi
Begärt pris
8 500 000 kr, Utgångspris
Driftkostnad
Sotning
300 kr/år
Vatten/Avlopp
1 500 kr/år
Renhållning
3 100 kr/år
Försäkring
6 200 kr/år
Kommentar
Elkostnad ligger ej med i driften. Bostaden, totalt med hus, garage, laddning av bilar mm har förbrukat 14 747 kwh/år. Alla maskinella årtal är från när bostaden togs i bruk 1:e juli 2019. OBS! Ingen fastighetsavgift i 15 år totalt från byggnationen.
Driftskostnader totalt
11 100 kr/år
Pantbrev
5 st om totalt 6 162 500 kr
Värdeår
2019
Taxeringsår
2024
Taxeringskod
220
Taxeringsvärde byggnad(er)
4 356 000 kr
Taxeringsvärde tomt
1 190 000 kr
Taxeringsvärde totalt
5 546 000 kr

Visningar

Lördag

29

juni

Lördag 29/6

Kl: 14:00 - 15:00

Bokad visning. Ring eller maila för boka in er. Välkomna

Mäklare

Kent Olsson

Fastighetsmäklare

0705-67 83 30 kent@gofab.se

Underbart unik arkitektritad villa i hög klass och kvalitet. Högt solläge, eget poolområde

Ett fantastiskt fint hem i högsta klass söker nya ägare

En bostadsdröm

Helt fritt, härligt soligt poolområde

Planlösning

Planritning

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.