Myggenäs

Tjörn - Bergfinkvägen 1 - Myggenäs
Gedigen familjevilla med havsutsikt

Det här är huset för dig som vill ha sociala ytor och mycket förvaring. Den upphöjda tomten har en fridfull vy med vacker utsikt över Tjörnbron, havet och trädtopparna. Årets alla växlingar blir till skådespel och får en helt annan mening här.

Sammanfattning
Typ:
Villa
Byggår:
1966
Boarea:
198 m²
Biarea:
57 m²
Tomtarea:
966 m²
Rum:
7 , varav 3 sovrum
Pris:
4 200 000 kr, eller bästa bud
Mer info

Rumsbeskrivning

Planlösningen bjuder in till umgänge - gott om plats för familj och vänner! Fina originaldetaljer som vackra golv och en murad spis ger karaktär och känsla till huset.

Det rustika köket skänker äkta matlagningsglädje! Här finns både gasspis och induktionshäll samt fria ytor där man kan stå och hacka, tillreda och umgås medan grytan kokar. Den maskinella utrustningen består utöver ovan av två köksfläktar, kyl och frys med ismaskin, diskmaskin samt inbyggd ugn och mikrovågsugn. Köket ligger integrerat med vardagsrummet som stoltserar med en stämningshöjande öppen spis och har access till uterummet med relaxavdelning.

Relaxavdelningen med generöst ljusinsläpp bjuder på inomhuspool, lounge, bastu, dusch och havsutsikt. Njut och koppla av och kom bort från vardagslivets stress här. Direkt access via skjutdörrar i glas till den stenlagda uteplatsen för middagar och grillkvällar under bar himmel.

I huset finns idag tre fina rum som används som sovrum, önskar man ytterligare ett sovrum kan man göra om matsalen till ett sovrum. Alla rum är inredda med garderober och ett av sovrummen har utsikt över havet. Intill ligger ett helkaklat badrum med mycket förvaring, dusch, toalett och dubbla handfat. 

Självklart finns det en praktisk groventré med tvättstuga inredd med tvättmaskin, torktumlare, yta för förvaring och diskho. Här finns även ett gästrum, en toalett och tillgång till garaget.

Övre plan överraskar, som en riktig fjällstuga finns här en öppen spis centrerad i rummet, plats för långbord, lounge, ett grovkök med diskho och givetvis en bar. Perfekt för sociala tillställningar!

Tomtbeskrivning

Utemiljön är anlagd i en mix av vackra och skyddande buskar, asfalterad uppfart, entré med uppvärmd avsats i skiffer, gräsmatta och stenlagd uteplats som möter poolrummet. Eldrivna markiser på flertalet fönster.

Myggenäs

Tjörns entré. Här bor ni i idylliska villakvarter med närhet till skola och barnomsorg. Almö Centrum är ett nyetablerat centrum och här finner Ni apotek, inredningsbutik, vårdcentral, tandläkare, frisör samt en livsmedelsbutik med restaurang och fiskaffär med öl/vin rättigheter. Vackra natursköna omgivningar med närhet till salta bad från klippor, bryggor och sandstrand. Två fina båthamnar med butik, kiosk och service. Här ligger också säkerligen Sveriges vackraste bussterminal med hänförande havsutsikt.

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning Tjörn MYGGENÄS GA:2
fnr_140196093

Byggnadsbeskrivning

Småhusenhet, bebyggd (220)
Byggnad, värde: 2 188 000 kr
Mark, värde: 531 000 kr
Summavärde: 2 719 000 kr

Taxeringsår: 2018
Byggår: 1966
Värdeår: 1966

Fakta

Fastighetsbeteckning
MYGGENÄS 2:36
Boarea
198 m² Fastighetsregistret
Biarea
57 m² Fastighetsregistret
Tomtarea
966 m² Fastighetsregistret
Fasad
Tegel och trä
Tak
Betongpannor
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä/betong
Grundläggning
Krypgrund och betongplatta på mark
Grundmur
Betonghålsten
Vatten och avlopp
Kommunalt VA
Fönster
Isolerrutor
Eldstad
Två kaminer
Uppvärmning
Luft/vattenvärmepump
Ventilation
Självdrag
Tv- internetutbud
Fiber
Besiktigad
2019-09-04

Ekonomi

Begärt pris
4 200 000 kr, eller bästa bud

Driftskostnad

Värme
31 184 kr/år
Vatten/Avlopp
6 500 kr/år
Sotning
400 kr/år
Samfällighet
3 000 kr/år
Renhållning
3 000 kr/år
Försäkring
4 200 kr/år
Antal personer
2
Totalt
48 284 kr/år
Kommentar
OBS. Ovan redovisad elförbrukning är reducerad med 10 000 kWh då elpatronen felaktigt stått på i många år på den gamla pannan. Ägaren har dessutom en eluppvärmd skifferentré utomhus.

Pantbrev

8 st om totalt 1 914 323 kr

Besiktigat

Gofab Fastighetsbyrå samarbetar med Gar-Bo. Huset är besiktigat och säljaren ämnar att teckna en dolda fel-försäkring genom Gar-Bo Försäkring. Försäkringen Gar-Bo Dolda fel är en objektsförsäkring. De flesta dolda fel-försäkringar innebär att säljaren blir ansvarig för att göra en skadeanmälan och skicka in alla dokument. Med Gar-Bo Dolda fel lämnas försäkringsskyddet över till köparen. För mer information kontakta mäklaren.

Alla bilder

Tjörnbron i skymningen en kväll i oktober
Tjörnbron i skymningen en kväll i oktober
Relaxavdelning med pool, lounge, bastu och dusch.
Relaxavdelning med pool, lounge, bastu och dusch.
Välkomna till Bergfinkvägen 1
Välkomna till Bergfinkvägen 1
En trappa upp...
En trappa upp...

Planlösning

Karta

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig angående denna fastighet.

personuppgiftspolicy