Kajen Skärhamn

Tjörn - Prosteviken 21 lgh 1104 (3624) - Skärhamn

Tillfälle!! Här flyttar ni in i en helt ny lägenhet

Det är en lyxig känsla att flytta in i en helt nybyggd lägenhet. Nu har du chansen att förvärva en optimal och ljus 3:a med inglasad balkong mot havet på Kajen i Skärhamn. Den alldeles speciella gemenskapen som finns i området gör inte bara livet enklare, utan ökar även trivseln. Möjlighet till båtplats i den nya båthamnen.

Sammanfattning

Typ:
Bostadsrätt
Boarea:
64 kvm
Rum:
3 rum
Pris
2 900 000 kr
Avgift
4 738 kr/mån

Rumsbeskrivning

Du tar hissen upp till plan 2 och kliver in i din ljusa och moderna lägenhet. På golvet ligger ett smakfullt klinkergolv i beige kulör som sedan övergår i ett snyggt härdat trägolv med vit infärgning. Direkt till höger ligger det helkaklade badrummet med tvättställskommod, spegelskåp, dusch, toalett samt tvättmaskin och torktumlare med en mörk bänkskiva som snyggt bryter av mot det ljusa väggarna. Ljuvligt sovrum med hel garderobsvägg och en skymt av havet. Intill ligger det mindre sovrummet som också har en glimt av havet.

Förvaring och kök har samlats kring en central funktionsvägg som löper genom lägenheten. Det vita köksluckorna mot den beige bänkskivan från Silestone ger köket en härlig karaktär tillsammans med vitvarorna från Siemens. Härlig umgängesyta med vardagsrum och matplats i öppen planlösning mot köket. Skjutdörrsparti ut till den inglasade balkongen med fri utsikt mot havet och kajen. De vackra vyerna över havet med de glittrande ljusen på andra sidan viken tröttnar du aldrig på. Här är det lätt att både uppleva och uppskatta det goda i livet.

Tillval som fönsterspotlights i fönster skapar en hemtrevlig känsla i hela lägenheten när mörkret faller på.

 

Brygghuset

Huset är tvärställt mot vattnet vilket öppnar upp området mot söder och ger lägenheterna sol och härlig havsutsikt. Husets utformning anknyter till etapp ett och här är material och kulörer en kombination av ett formspråk och färgskala som anspelar på västkustens traditionella bebyggelse med de stora magasinen som förebild.

Ett levande hamnstråk, ett växande Skärhamn

Kajen har blivit en viktig länk i ett levande hamnstråk, hela vägen från Havsporten till Akvarellmuseet. Sommartid är det så klart en härlig promenad. Det blir även till stor nytta för det Skärhamn som lever året runt, där det blir lite närmare mellan butiker och bibliotek, bostäder och bussar. 

Från en grusplan till ett helt nytt område med 136 nya bostäder med en alldeles speciell gemenskap.

Fakta

Boarea
64 Kvm
Balkong
Ja
Förråd
Ja
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
FTX-ventilation - till och frånluft med värmeåtervinning
Tv- internetutbud
Fiber
Lägenhetsnummer
3624
Våning
2
Hiss
Ja
Ekonomi
Begärt pris
2 900 000 kr
Andelstal, förening
3.43%
Avgift
4 738 kr/mån
Driftkostnad
Värme
417 kr/månad
Driftskostnader totalt
417 kr/mån

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för att boka visning

Mäklare

Markus Berg

Fastighetsmäklare

0706-78 30 15 markus@gofab.se

Peter Karlsson

Fastighetsmäklare

0703-83 12 78 peter.karlsson@gofab.se

Den ljuvliga hamnpromenaden

Kajen i Skärhamn

Planlösning

Viss avvikelse kan förekomma, ritningen är ej skalenlig

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.