Lilla Fjellsholmen

Kungälv - Lilla Fjellsholmen 32
Huset Rektangel på en exklusiv plats med bara det bästa från Bohuslän!

För dig som älskar både Bohuslän och ett bekymmersfritt eget boende skapas nu Lilla Fjellsholmen - en liten ö med broförbindelse!

Sammanfattning
Typ:
Fritidshus
Byggår:
2016
Boarea:
103 m²
Tomtarea:
578 m²
Rum:
5 rum, varav 3 sovrum., varav 3 sovrum
Pris:
7 400 000 kr
Mer info

Planlösning

Huset Rektangeln:

Rektangeln designades för att fungera året runt för ett par eller den lilla familjen. Det öppna köket och allrummet fungerar som navet i huset och bjuder alltid på vackra utsikter. Varje rum har dessutom en tydlig koppling till naturen, via fasta eller öppningsbara glaspartier. På så sätt upplevs hela huset som större och man kan alltid njuta av årstidernas skiftningar.

Entré:
Välkomnande luftig och öppen hall med keramiska plattor.

Allrum med öppen planlösning, taktill nock och en större del av gaveln som vetter mot havet är glasad från golv till tak. En stilfull braskamin är placerad i rummet och sprider värmen till både matplats och soffhörna. De glasade dubbeldörrarna tar dig ut till den generösa altanen där du kan skåda havets vackra skiftningar årets alla årstider.

Fullt utrustat kök med integrerade vitvaror och fönster vid diskbänken för härligt ljusinsläpp. Köksön är placerad så matlagningen sker med den vackra utsikten i bakgrunden. Köket inrymmer kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, microugn i skåp och köksfläkt i kåpa. Diskhon är av rostfritt stål.

Sovrum med glasade dubbeldörrar samt en altandörr som gör att du kan ta dig ut till tomten. Här kan du placera sängen så att du kan vakna och lägga dig till naturens olika fenomen. Här finner du en rymlig garderob med skjutdörrar.

Helkaklat smakfullt badrum med golvvärme och fönster. Här finner du vägghängd wc, tvättställ, duschväggar av härdat glas och elektrisk handdukstork. Tvättpelaren med tvättmaskin och torktumlare och värmepannan är snyggt dolda bakom en skjutdörr.

Övre plan:
Du möts av allrummet med stor fönsterkupa som har mycket ljusinsläpp och balkongräcke.

Gästrum/mindre sovrum med ljusinsläpp från en fönsterkupa.

Sovrum med dubbelfönster och en fönsterkupa. Utmed hela kortändan av rummet finner du ett stort förråd/klädkammare med skjutdörrar.

Helkaklat smakfullt inrett badrum med fönsterkupa och golvvärme. Här finner du vägghängd wc, tvättställ, elektrisk handdukstork och duschhörna med dörrar av härdat glas.

För en mer ingående- och teknisk beskrivning på byggnader och inredning, se bilagd katalog.
Allmänt

För dig som älskar både Bohuslän och ett bekymmersfritt eget boende skapas nu Lilla Fjellsholmen - en liten ö med broförbindelse! Vi kallar det Bohuslän Lodge Living, ett unikt boende för dig som menar allvar med din livskvalitet.

Bohuslän Lodge Living omfattar friliggande hus i storlekar mellan 86-106 kvm. Till varje hus hör ett gästhus på ca 19 kvm samt egen sjöbod och båtplats.
För att på bästa sätt passa in i naturen har vi skapat tre olika hustyper men alla med gemensam nämnare - modern arkitektur i samklang med Lilla Fjelssholmens unika förutsättningar. Husen byggs med exklusiva material och du har möjlighet att själv bestämma färger och anpassa huset efter dina önskemål.

Fakta

Fastighetsbeteckning
Fjällsholmen 1:132 TOMT 32
Boarea
103 m²
Tomtarea
578 m²
Fasad
Stående träpanel
Tak
Aluminiumplåttak
Plåtarbete
Aluminium
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Plintar
Vatten och avlopp
Avlopp saknas Vatten saknas
Fönster
3-glasfönster isoler
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme i entréplan, elradiatorer plan 2, vedkammin.
Ventilation
Mekanisk frånluft med återvinning

Ekonomi

Begärt pris
7 400 000 kr

Pantbrev

1 st om totalt 500 000 kr

Karta

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig angående denna fastighet.

personuppgiftspolicy