Lilla Fjellsholmen

Kungälv - Lilla Fjellsholmen 40 - Kärna
Huset Vinkeln på en exklusiv plats med bara det bästa från Bohuslän!

För dig som älskar både Bohuslän och ett bekymmersfritt eget boende skapas nu Lilla Fjellsholmen - en liten ö med broförbindelse!

Sammanfattning
Typ:
Fritidshus
Byggår:
2016
Boarea:
86 m²
Tomtarea:
401 m²
Rum:
4 rum, varav 2 sovrum., varav 2 sovrum
Pris:
7 900 000 kr
Mer info

Planlösning

Huset Vinkeln:

Vinkeln tar tillvara på denna speciella och unika tomt på bästa sätt. Arkitekturen skapar både en trevlig och vindskyddad uteplats samtidigt som insidan bjuder på spännande och varierande rum. Det mest slående är nog ändå den helglasade gaveln som öppnar upp sig mot havet och bjuder på en unik och spektakulär vy varje dag.

Entréplan:
Välkomnande hall med keramiska plattor.

Allrum med öppen planlösning, tak i nock och helglasad gavel som vetter mot havet. En stilfull braskamin är placerad i rummets mitt och sprider värmen till både matplats och soffhörna. De glasade dubbeldörrarna tar dig ut till den generösa altanen där du kan skåda havets vackra skiftningar årets alla årstider.

Fullt utrustat kök med delvis integrerade vitvaror och fönster vid diskbänken för härligt ljusinsläpp. Köksön är placerad så matlagningen sker med den vackra utsikten i bakgrunden. Köket inrymmer kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, inbyggd ugn, fläktkåpa och microugn i skåp. Diskhon är av rostfritt stål.

Sovrum med två glasade dubbeldörrar som gör att du kan placera sängen så att du kan vakna och lägga dig till havets olika skiftningar. Här finner du en rymlig garderob med skjutdörrar utmed ena väggen.

Helkaklat smakfullt kombinerat badrum med golvvärme och fönster som vetter mot havet. Här finns vägghängd wc, tvättställ, duschväggar av härdat glas, elektrisk handdukstork och en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

Övre plan:

Du kliver in i den möblerbara hallen som är öppen till nock. Över balkongräcket ser du ner över kök och allrum. Stort takfönster som ger mycket ljusinsläpp.

Sovrum med fönster från golv till tak och två fönsterkupor som släpper in solljuset.

Helkaklat smakfullt inrett badrum med fönster och uppvärmt golv. Här finner du vägghängd wc, tvättställ, elektrisk handdukstork och duschhörna med dörrar av härdat glas.

Huset har genomgående vackra trägolv i allrum, kök och sovrum.

För en mer ingående- och teknisk beskrivning på byggnader och inredning, se bilagd bokatalog.

Allmänt

För dig som älskar både Bohuslän och ett bekymmersfritt eget boende skapas nu Lilla Fjellsholmen - en liten ö med broförbindelse! Vi kallar det
Bohuslän Lodge Living, ett unikt boende för dig som menar allvar med din livskvalitet.

Bohuslän Lodge Living omfattar friliggande hus i storlekar mellan 86-106 kvm. Till varje hus hör ett gästhus på 19 kvm samt egen sjöbod och båtplats.
För att på bästa sätt passa in i naturen har vi skapat tre olika hustyper men alla med gemensam nämnare - modern arkitektur i samklang med Lilla Fjelssholmens unika förutsättningar. Husen byggs med exklusiva material och du har möjlighet att själv bestämma färger och anpassa huset efter dina önskemål.

Fakta

Fastighetsbeteckning
Fjällsholmen 1:140 TOMT 40
Boarea
86 m²
Tomtarea
401 m²
Fasad
Stående träpanel
Tak
Aluminiumplåttak
Plåtarbete
Aluminium
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Platta
Vatten och avlopp
Avlopp saknas Vatten saknas
Fönster
3-glasfönster isoler
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme i entréplan, elradiatorer plan 2, vedkammin.
Ventilation
Mekanisk frånluft med återvinning

Ekonomi

Begärt pris
7 900 000 kr

Alla bilder

Sjöbodarna
Sjöbodarna
Bastun
Bastun
Utsikten från bastun
Utsikten från bastun
Båthamnen
Båthamnen
Grillplatsen
Grillplatsen
Lekplatsen
Lekplatsen

Karta

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig angående denna fastighet.

personuppgiftspolicy