Henån

Orust - Katarinas väg 4b LGH 221 (1201) - Henån

Inflyttningsklar 3:a på fritt läge

Varmt välkommen till en välplanerad genomgångstrea där ljusa ytskikt understryker det naturliga ljuset och där du har naturen utanför fönstret. En rejäl balkong utökar levnadsytan sommartid och läget är tilltalande året om, en kort promenad från småbåtshamnen. Bostaden är i fint skick och redo för nya ägare att flytta in och börja trivas direkt.

Sammanfattning

Typ:
Bostadsrätt
Boarea:
78.6 kvm
Rum:
3 varav 2 sovrum
Pris
2 400 000 kr, NYTT PRIS!
Avgift
5 289 kr/mån
Byggår:
2019

Katarinas Väg 4B

På tredje våning i huset ligger denna fina trea om 78,6 kvadratmeter. Ytskikten är i gott skick och går i vitt vilket gör det enkelt att anpassa interiören efter eget tycke och smak. Genomgående parkettgolv ger en värmande känsla och genom stora fönsterpartier i sällskapsytorna håller du kontakten med den omgivande naturen.

 

Vardagsrummet är bostadens självklara samlingsplats med utrymme för både vardagshäng och fest. Ytan är öppen och för dig som så vill ryms en matplats eller arbetsplats tillsammans med soffgruppen. Söderläget gör balkongen solig större delen av dagen och den generösa storleken ger plats för både matgrupp och solstol. Hörnläget gör att du enkelt väljer mellan sol och skugga.

 

I köket går skåpsinredningen i vinkel och gör arbetsytorna lättarbetade. Den enhetliga färgskalan råder även i köket och kompletteras av moderna vitvaror i rostfritt stål. En matplats ryms vid fönstret och härifrån har du utsikt över klipphällarna utanför.

 

Sovrum nummer ett har plats för dubbelsäng och får ljus från två håll. En inbyggd garderobsvägg håller ordning på kläder och skor. Det andra sovrummet ligger innanför vardagsrummet och vetter mot balkongen. Även det helkaklade badrummet går i vitt och en egen tvätthörna gör det extra praktiskt. Vägg i vägg finner du lägenhetens förråd som bjuder på gott om förvaring och tre inbyggda garderober.

 

Henån

I Henån är havet alltid närvarande och här bor du med promenadavstånd till hamnen och de vackra vyerna där. Flera restauranger finns i närområdet liksom förskola, montessoriskola och service.

Orusts centralort med liv och rörelse året om. Här finns ett handelstorg med personliga butiker, livsmedelsaffär, systembolag, kulturhus och bibliotek. Barnvänlig ort med skola från förskolan upp till årskurs 9 samt fritidsverksamhet. I Henån bor man i klassiska villaområden eller i lägenhet. Här finns också äldreboende och korttidsboende. Önskar man som turist bo över natten finns ett hotell och ett vandrahem. Vill man äta en bit mat eller ta en fika finns restauranger och caféer centralt beläget och vid vattnet. Kommer man båtvägen till Henån, lägger man till i den fina gästhamnen.

Fakta

Boarea
78.6 Kvm enligt föreningen
Balkong
Balkong
Förråd
Förråd i entréplan
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft med återvinning
Tv- internetutbud
Fiber
Lägenhetsnummer
(221)
Våning
3 av 3
Hiss
Ja
Ekonomi
Begärt pris
2 400 000 kr, NYTT PRIS!
Andelstal, ägande
6,18876%
Andelstal, förening
6,18589%
Avgift
5 289 kr/mån
Ingår i avgiften
Värme, vatten, parkering
Driftkostnad
El
500 kr/månad
Försäkring
200 kr/månad
Övrigt
458 kr/månad
Kommentar
Övrig avser Telia bredband
Personer i hushåll
1
Driftskostnader totalt
1 158 kr/mån
Ingår ej i avgiften
El, fiber, hemförsäkring,

Visningar

Söndag

4

december

Söndag 4/12

Kl: 11:30 - 12:00

Visningsanmälan krävs

Mäklare

Martin Johansson Prenninge

Fastighetsmäklare

0706-91 01 65 martin@gofab.se

Katarinas Väg 4b

Stor och rymlig balkong

Välkommen på visning

Ljus och öppen hall

Planlösning

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.