Klädesholmen

Tjörn - Strandgatan 67D Lgh 2 - Klädesholmen

Unik havslägenhet med egen kaj och båtplats attraktivt belägen på genuina Klädesholmen.

Har du också drömt om att bo med havet som trädgård? Dessutom med en magnifik inramad utsikt med skärgårdsklippor och pittoresk bebyggelse. Här är du medlem i en SKULDFRI FÖRENING och med båtplats vid den egna bryggan samt parkeringsplats med framtida möjlighet till laddstolpar. Nu har du chansen när fem rum och kök om hela 155 kvadratmeter samt privat brygga erbjuds på natursköna och gemytliga Klädesholmen.

Sammanfattning

Typ:
Bostadsrätt
Boarea:
155.2 kvm
Rum:
5 varav 3 sovrum
Pris
12 000 000 kr
Avgift
4 248 kr/mån
Byggår:
2021

Ett skyddat läge intill havet

Välkommen till ett boende utöver det vanliga! Över sammanlagt tre plan bjuder denna bostad på en fantastisk boupplevelse som förutom det magnifika läget också har en interiör i absolut toppskick. Stig in på entrévåningen och låt dig direkt hänföras av de ljusa och harmoniska färgvalen som gifter sig naturligt med den oslagbara utemiljön. I en öppen planlösning finner du här ett elegant och praktiskt kök med vitvaror i högsta klass. Att laga mat i denna miljö är inget annat än en njutning!  
 
På samma våning finns även gott om sociala ytor som förslagsvis består av både matplats och soffgrupp. En ytterligare lyxig detalj är givetvis den stilfulla braskaminen som sprider värme och myskänsla till hemmet även de mörkare årstiderna. Ett helkaklat badrum med dusch samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare återfinns också här. 
 
Andra våningen nås via en snygg spiraltrappa som leder dig upp till två av lägenhetens tre sovrum. Med utsikt över havet och praktiska förvaringsmöjligheter i form av klädkammare och förråd finner du här enkelt lugn och ro. Här hittar du också ytterligare ett badrum med dusch samt inte minst ett stort allrum med möjlighet att möblera på varierande vis. Sist men inte minst finns här också en ljuvlig balkong för sommarkvällar i solen som aldrig vill ta slut. 
 
Tredje och översta planet blir naturligt rum för master bedroom. Med oslagbar utsikt över havet och nejderna i kombination med två stora takfönster skapas här känslan av att sova under bar himmel och iväg på kryssning på en och samma gång. Minst sagt svårslaget! 

Välkomna att boka upp er för en privat visning.

Drömmer ni om bohuslänska klippor, västerhavet och god mat?

Klädesholmen erbjuder flera mysiga skärgårdskrogar Fru S, Salt & Sill samt restaurang Kylen. Nybakta bröd och bullar inhandlar ni hos Lottas Surdegsbageri i Bleket och för den som vill ha något snabbt och lätt till stranden finns Holmens kiosk. På denna genuina ö har många av husen gått i arv och människor bor och har trivts i generation efter generation. Badplatsen är mycket uppskattad och här finns både hopptorn och sandstrand.

Laddstople

Varje lägenhet kommer att ha möjlighet till laddstolpe. Ej klarlagt ännu om det ingår eller blir en privat bekostnad.

Elen kommer att debiteras på varje lägenhet separat.

Fakta

Boarea
155.2 Kvm enligt föreningen
Eldstad
Braskamin
Balkong
Egen uteplats
Förråd
Förråd i samband med carporten
Fönster
Velfac, 3-glas
Uppvärmning
Vattenburet golvvärmesystem, frånluftsvärmepump
Ventilation
Mekanisk frånluft, tilluft via väggventiler
Tv- internetutbud
Fiber
Lägenhetsnummer
A2
Hiss
Nej
Ekonomi
Begärt pris
12 000 000 kr
Andelstal, förening
17.53%
Andelstal, avgift
18.67%
Avgift
4 248 kr/mån
Ingår i avgiften
Parkering, båtplats, sophämtning

Visningar

Söndag

11

juni

Söndag 11/6

Kl: 09:30 - 10:00

Visningsanmälan krävs. Vänligen kontakta mäklaren för att boka upp er på visning.

Mäklare

Martin Johansson Prenninge

Fastighetsmäklare

0706-91 01 65 martin@gofab.se

Dokument & länkar

Strandgatan 67D LGH 2

Välkommen till ditt nya drömboende

Ljust och luftigt

Vackra detaljer

Stort och öppen planslösning med utgång till altan och båtplats

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.