Skärhamn

Tjörn - Prosteviken 24 - Skärhamn

Med ett av områdets bästa lägen erbjuds denna bostadsrätt i toppskick!

Längst upp i huset ligger denna välplanerade lägenhet med högt till tak och strålande utsikt över hamnen, Skärhamn och västerhavet. Här har man koll på båtlivet och kan njuta av årstidernas skiftande. Bekvämt med parkering i garage med hiss upp till lägenheten. Detta är ett bekymmersfritt boende när det är som bäst! Boka in dig för visning för att uppleva Kajen och Skärhamns bästa sida. Välkommen!

Sammanfattning

Typ:
Bostadsrätt
Boarea:
68 kvm
Rum:
3 varav 2 sovrum
Pris
4 095 000 kr, utgångspris
Avgift
4 354 kr/mån
Byggår:
2020

Planlösning

Ljus och välkomnande hall där det ligger ett tåligt klinkersgolv och det finns garderober för förvaring och ytterkläder. Man har två sovrum var av det ena är inrymmer dubbelsäng och har skjutgarderober. Från båda rummen har man fin utsikt över området och havet. Mellan sovrummen ligger det snygga och moderna badrummet. Här har man dusch, wc, handfat, handukstork och golvvärme som finns genomgående i lägenheten. I badrummet har man även tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Köket och vardagsrummet ligger ihop och den extra tilltagna takhöjden skapar ytterligare rymd och en härlig känsla. Köket är ett fullutrustat Ballingslöv kök och är smakfullt gjort med val och färger. I köket finns kyl, frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, fläkt, inbyggd ugn och micro samt bra förvaring i över och underskåp. Från vardagsrummet och köket har man strålande utsikt över båthamnen och havet samt utgång till en mysig inglasad balkong med sol hela eftermiddagen. Detta är en lägenhet att trivas i!

Övrigt

Kajen har blivit en viktig länk i ett levande hamnstråk, hela vägen från Havsporten till Akvarellmuseet. Sommartid är det så klart en härlig promenad. Det blir även till stor nytta för det Skärhamn som lever året runt, där det blir lite närmare mellan butiker och bibliotek, bostäder och bussar. 

Till lägenheten hör även en parkering samt ett gallerförråd som ingår i hyran. Härliga bad finns precis utanför dörren. Ta ett dopp från bryggan eller promenera kort till badviken alldeles intill.

Möjlighet till båtplats i hamnen. 

Fakta

Boarea
68 Kvm enligt föreningen
Balkong
Inglasad balkong
Förråd
Källarförråd
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Värmeåtervinning
Tv- internetutbud
Fiber
Lägenhetsnummer
3132
Hiss
Ja
Ekonomi
Begärt pris
4 095 000 kr, utgångspris
Andelstal, förening
4.89%
Andelstal, avgift
4.88508%
Nettoskuldsättning
770 924 kr
Avgift
4 354 kr/mån
Ingår i avgiften
Vatten, förråd
Driftkostnad
Värme
592 kr/månad
Försäkring
160 kr/månad
Övrigt
533 kr/månad
Driftskostnader totalt
1 285 kr/mån
Ingår ej i avgiften
Värme, parkering

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för att boka visning

Mäklare

Markus Berg

Fastighetsmäklare

0706-78 30 15 markus@gofab.se
Kommande

Kommande

Detta är en försäljning som just nu förbereds. Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.