Myggenäs

Tjörn - Turmalinvägen 1 - Myggenäs
Med ett bra läge, högt beläget i området, erbjuds denna rejäla 1 plansvilla med källare

Med viss havsutsikt från huset och tomten erbjuds denna gedigna villan från 70-talet. Med en bra planlösning och mycket ytor finns här stora möjligheter att förnya och skapa sitt boende efter egna önskemål. Kort väg till välsorterad mataffär, skola, kommunikationer och härliga bad.

Sammanfattning
Typ:
Villa
Byggår:
1970
Boarea:
123 m²
Biarea:
123 m²
Tomtarea:
841 m²
Pris:
2 995 000 kr, utgångspris
Mer info

Planlösning

Stor och välkomnande hall tar er in på entréplanet. Här finns bra med avhängnings möjligheter och man har en gästtoalett i anslutning till hallen. Direkt in till vänster har man ett rymligt kök med plats för ett rejält matbord. Köket är ett ekkök och man har gott om skåp och förvaring samt en glimt av havet från köksfönstret. Det ljusa och rymliga vardagsrummet ligger vägg i vägg med köket och har en fin kakelugn placerad centralt i rummet. Även härifrån har man en liten glimt av havet och man har en utgång till den skyddade altanen där man har eftermiddags och kvällssol. I entréplanets andra ände har man sovavdelningen med tre stycken rymliga sovrum som alla har förvaring med garderober med skjutdörrar. Från ett av sovrummen finns även utgång till altanen. Ihop med sovrummen ligger även badrummet som är kaklat i ljusa färger.

En trappa ner kommer man först till gillestugan som passar utmärkt till ett tv-rum. Bredvid det finns ett rymligt sovrum med tillhörande förråd/klädkammare. Rum kanske även kommer användas som lekrum för barnen eller hobbyrum. I övriga källardelen finns gott om förvaringsutrymmen och förråd. Man har även en duschavdelning med bastu, enklare källarkök samt en verkstadsdel med snickarbänk. Garaget ligger även i källaren och nås här nerifrån och har en el port installerad.

Tomt/uteplatser

Trevlig trädgårdstomt om 841 kvm med ett högt läge i Myggenäs. En hörntomt i början av gatan där man från tomten har lite glimtar av Hakefjorden längre ner och lite vy över dalen. På den insynsskyddade baksidan finns en härlig och stor altan där ungefär halva har glasas in till ett uterum. På tomten finns även ett enklare förrådsskjul samt ett växthus.

Myggenäs

Myggenäs är Tjörns entré. Här bor ni i idylliska villakvarter med närhet till skola och barnomsorg. Almö Centrum är ett nyetablerat centrum och här finner Ni apotek, inredningsbutik, vårdcentral, tandläkare, frisör samt en livsmedelsbutik med fiskaffär och restaurang med öl/vin rättigheter. Vackra natursköna omgivningar med närhet till salta bad från klippor, bryggor och sandstrand. Två fina båthamnar med butik, kiosk och service. Här ligger också säkerligen Sveriges vackraste bussterminal med hänförande havsutsikt.

Fakta

Fastighetsbeteckning
MYGGENÄS 2:129
Boarea
123 m² Fastighetsregistret
Biarea
123 m² Fastighetsregistret
Tomtarea
841 m² Fastighetsregistret
Fasad
Tegel
Tak
Betongpannor
Plåtarbete
Plåtisol
Stomme
Lättbetong/blåbetong
Bjälklag
Lättbetong/blåbetong
Grundläggning
Betongplatta
Grundmur
Betong
Vatten och avlopp
Kommunalt VA
Fönster
3-glas
Eldstad
Kakelugn
Uppvärmning
Luftvärmepump, direkt el
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Energiprestanda
133 kWh per kvm och år
Energiklass
E

Ekonomi

Begärt pris
2 995 000 kr, utgångspris

Driftskostnad

El
14 500 kr/år
Vatten/Avlopp
16 800 kr/år
Samfällighet
3 500 kr/år
Renhållning
2 500 kr/år
Försäkring
4 500 kr/år
Totalt
41 800 kr/år

Pantbrev

8 st om totalt 1 626 400 kr

Besiktigat

Gofab Fastighetsbyrå samarbetar med Gar-Bo. Huset är besiktigat och säljaren ämnar att teckna en dolda fel-försäkring genom Gar-Bo Försäkring. Försäkringen Gar-Bo Dolda fel är en objektsförsäkring. De flesta dolda fel-försäkringar innebär att säljaren blir ansvarig för att göra en skadeanmälan och skicka in alla dokument. Med Gar-Bo Dolda fel lämnas försäkringsskyddet över till köparen. För mer information kontakta mäklaren.

Alla bilder

Lekplats alldeles intill
Lekplats alldeles intill
Myggenäs Marina
Myggenäs Marina
Fina bad på Almön
Fina bad på Almön

Planlösning

Karta

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig angående denna fastighet.

personuppgiftspolicy