Nordviksberg

Tjörn - Nordviksberg 226 C - Skärhamn

Med oslagbar utsikt från klipporna

Högt upp på klipporna och längst in på en lugn återvändsgata finner ni denna lägenhet på 104 kvadratmeter som byggdes så sent som 2016. Här har ni en vacker havsutsikt från nästan alla av husets fönster och en stor balkong med många soltimmar och med utsikt över havet och klipporna. Med naturen runt hörnet når ni natursköna badplatser och småbåtshamnar med en kort promenad. Välkomna på visning.

Sammanfattning

Typ:
Bostadsrätt
Boarea:
104 kvm
Rum:
4 varav 3 sovrum
Pris
3 250 000 kr, Eller Hbj.
Avgift
6 075 kr/mån
Byggår:
2016

Nordviksberg 226 C

Det som framför allt utmärker lägenheten är att den är genomgående ljus och luftig med fina materialval i bra skick. En ljus parkett löper igenom bostadens alla rum och harmoniserar fint med de vita väggarna. I den stora hallen finns gott om utrymme för förvaringsmöbler och härifrån når ni lägenhetens alla rum.

Vardagsrummet och matplatsen har tillsammans med köket högt i tak, vilket ger en oslagbar rymlig känsla. Flera höga fönster med vacker utsikt gör att den här delen av boendet badar i ljus och påminner om husets fantastiska läge med skärgården runt knuten. En öppen planlösning binder samman köket och vardagsrummet och mellan rummen står en praktisk köksö med svart bänkskiva, vilket ger en extra arbetsyta och som kan fungera som frukostbord. Köket är från Ballingslöv och vitvarorna, bland annat kyl och frys i fullhöjd, är från Cylinda. Vita skåpluckor, svarta bänkskivor och vitt kakel ger ett stilrent och tidlöst intryck.

Tre sovrum i olika storlekar ger möjlighet att anpassa rummen efter förändrade behov, vilket även gäller för loftet som är på totalt 16 kvadratmeter. Med ett charmigt snedtak och en överblick över vardagsrummet och köket passar loftet för såväl kontor som sovrum eller vardagsrum. Det luftiga badrummet är helkaklat i vitt med mörk klinker och har dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten ligger på andra våningen och nås via trappa eller hiss.

En lägenhet i absolut toppklass som är väl värd att komma och titta på.

Välkommen på visning.

Nordviksberg

I Nordviksberg finns många möjligheter till ett aktivt liv inom kort avstånd. På promenadavstånd finns restauranger, butik, förskola och skola samt hållplats för kollektivtrafik. Med expressbuss reser ni smidigt till Stenungsund och Göteborg. 

Skärhamn

Ett vackert skärgårdssamhälle att njuta av året om. I Skärhamn är det liv och rörelse året om. Här finns en stor livsmedelsbutik, systembolag, restauranger, bageri, apotek och flera personliga butiker. Önskar du bada finns flera olika badplatser med både sandstrand, hopptorn och badbryggor. I Skärhamn ligger också det berömda Akvarellmuseet.

 I Skärhamn finns det charmiga skärgårdshus med mysiga gränder men också större villa-och lägenhetsområden. 

Tjörn

Tjörn erbjuder mycket att upptäcka, allt från klipp- och havsbad till vandringsleder och skogar, och här på ön finns många möjligheter till ett aktivt liv med golfbana, padelhallar och kajakpaddling. En hållplats för kollektivtrafik finns på gångavstånd och från Tjörn kan ni med kollektivtrafikens färjor ta er ut till närliggande öar. Med båt kan ni ta er till mysiga fiskelägen, obebodda öar och gästhamnar med mysiga restauranger.

Välkomna till denna fantastiska ö och låt skärgården bli en del av vardagen!

Parkering/ Gästlägenhet

Garageplats samt två parkeringsplatser ingår i avgiften.

Gästlägenhet; Bostadsrättsföreningen har en gästlägenhet för uthyrning som kan bokas av föreningens medlemmar för deras gäster. Gästlägenheten är på cirka 50 kvadratmeter och är utrustad med 2 + 2 + 2  sängplatser. I gästlägenheten finns det dusch, toalett och ett litet pentry med tillhörande utrustning.

 

BRF Nordviksberg 2

Att bo i en bostadsträttsförening
Att bo i en bostadsrättsförening skiljer sig från att bo i en villa. Det betyder att du har köpt en andel av föreningen som kan disponeras i enlighet med föreningens stadgar. Om du till exempel bor i en lägenhet i bottenplan med uteplats så disponeras en parkeringsplats och en uteplats med samma yta som balkongerna ovan. Det betyder att så länge ingen går på den tillhörande uteplatsen är det fritt att passera framför den. Plattraden fram till hiss eller förråd kan disponeras men ingår inte i andelstalet. Bor du i markplan eller på ovanvåning så disponerar du garage samt en parkeringsplats.   

Hemsida till BRF Nordviksberg 2 : varbrf.sbc.se/Forenings-hemsida-ny/N/Nordviksberg-2/Hem

 

Fakta

Boarea
104 Kvm enligt föreningen
Balkong
Balkong
Förråd
Källarförråd
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Tv- internetutbud
Telia
Lägenhetsnummer
226 C / 2263
Våning
2 av 2
Hiss
Ja
Energiprestanda
121 kWh per kvm och år kWh per kvm och år
Energiklass
E
Ekonomi
Begärt pris
3 250 000 kr, Eller Hbj.
Andelstal, förening
2,96594%
Andelstal, avgift
2,54016%
Nettoskuldsättning
1 054 334 kr
Avgift
6 075 kr/mån
Ingår i avgiften
Värme, kallvatten, garage, parkering
Driftkostnad
Vatten/Avlopp
250 kr/månad
Försäkring
317 kr/månad
Övrigt
300 kr/månad
Kommentar
El förbrukning för 4 personer ca: 2500 kWh/år V/A avser varmvatten Övrigt avser fiber och tv-lagom via Telia, Enligt säljarens uppgifter
Personer i hushåll
4
Driftskostnader totalt
867 kr/mån
Hiss kommentar
Handikappsanpassad
Huvudsakligt väderstreck
SV
Ingår ej i avgiften
Varmvatten faktureras separat, Fiber

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för att boka visning

Mäklare

Martin Johansson Prenninge

Fastighetsmäklare

0706-91 01 65 martin@gofab.se

Härligt ljust och öppen planlösning

Bra plats kring köksön

Bra ljusinsläpp

Nordviksberg 226 C

Loftgången med härlig utsikt

Planlösning

Första plan

Loftet

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.