Sundsby Kile

Tjörn - Sundsby Kile 252 - Hjälteby
Mysigt 1 planshus på en grönskande tomt med fritt läge i området och en glimt av havet.

Då huset varit i samma ägo sedan byggnationen och använts både som fritidshus och permanentboende borgar det för ett ställe där man trivs väl och som man kan utvecklas med. Bra beläget i populära Sundsby Kile där ni bor med naturen som närmsta granne. Här kan ni promenera i vacker miljö längst stigar eller hav. Närhet till kommunikationer, Sundsby Säteri med restauranger, gårdsbutik och fina vandringsleder. Ett välvårdat hus med fri baksida, glimt av havet och extra utrymmen som förrådskällare och friggebod. Välkomna på visning!

Sammanfattning
Typ:
Villa
Byggår:
1966
Boarea:
ca 85 m²
Tomtarea:
1084 m²
Rum:
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Pris:
2 895 000 kr, utgångspris
Mer info

Planlösning

Via en taköverbyggd entré stiger man in i en avgränsad och praktisk hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. In till vänster har man ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Här ligger ett fint och välskött parkettgolv och man kan avnjuta av så väl värmen från den murade spisen som vyn ner mot havet. Från rummet finns utgång till den trevliga altanen på baksidan där man sitter helt ostörd.

Till höger från entréhallen har man först ett förråd för extra förvaring samt badrummet. Badrummet är i äldre utförande men vårdat. Här finns dusch, tvättställ, toalett samt både tvättmaskin och torktumlare. Köket som ligger intill är ljust och hemtrevligt. Här finns plats för matbord och det finns kyl, frys, diskmaskin och spis. Bortanför köket har man husets två sovrum. Båda är väl tilltagna och rymmer båda dubbelsängar om så önskas. Det finns även gott om förvaring i båda sovrummen i form av garderober.

Det finns ytterligare utrymme under huset som man når utifrån. Dels finns det en verkstad/hobbyrum på ca 17 kvm (185 cm i takhöjd) och diverse övrigt förrådsutrymme.

Tomt/uteplatser

Vacker grönskande tomt om 1.084 kvm med en ostörd och insynsskyddad baksida med stor altan som delvis är under tak. På framsidan har man också altan och en taköverbyggd entré där man bäst avnjuter morgonkaffet och då även kan skönja havet mellan grönskan och träden.

På tomten har man även en friggebod om ca 10 kvm samt ett vedskjul/förråd.

Område

Omgiven av vacker natur, hästgårdar och lantbruksfastigheter. Här bor du på landet men ändå med ett bekvämt avstånd till Almö Livs (ca 7 minuter) eller Stenunsgund (ca 10 minuter). Önskar du göra en utflykt, passa på att besöka Sundsby Säteri. Här kan du besöka dom fina vandringslederna, fika i den mysiga herrgårdsbyggnaden eller besöka det lilla museet som tar dig tillbaka till 1500-talet.

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning TJÖRN FJÄLEBRO GA:4
GA2

Gemensamhetsanläggning TJÖRN FJÄLEBRO GA:2
GA1

Servitut

Avtalsservitut, Last
8, 2016-07-05

Avtalsservitut vattenledning, Last
D201600313459:1 - 1

Fakta

Fastighetsbeteckning
FJÄLEBRO 2:78
Boarea
ca 85 m² enligt säljaren
Tomtarea
1084 m² Fastighetsregistret
Fasad
Trä
Tak
Betongpannor
Plåtarbete
Plåtisol
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Krypgrund/källare
Grundmur
Betongsten
Vatten och avlopp
Gemensamt vatten och avlopp
Fönster
3-glas, 2 glas
Eldstad
Öppen spis med insats
Uppvärmning
Luftvärmepump, el
Ventilation
Självdrag

Ekonomi

Begärt pris
2 895 000 kr, utgångspris

Driftskostnad

El
11 289 kr/år
Samfällighet
17 900 kr/år
Renhållning
1 470 kr/år
Försäkring
2 735 kr/år
Totalt
33 394 kr/år
Kommentar
Driftkostnaderna är för permanentboende där det även ingår en fondavsättning på 1.000 kr i samfällighetsavgiften.

Pantbrev

7 st om totalt 158 000 kr

Besiktigat

Gofab Fastighetsbyrå samarbetar med Gar-Bo. Huset är besiktigat och säljaren ämnar att teckna en dolda fel-försäkring genom Gar-Bo Försäkring. Försäkringen Gar-Bo Dolda fel är en objektsförsäkring. De flesta dolda fel-försäkringar innebär att säljaren blir ansvarig för att göra en skadeanmälan och skicka in alla dokument. Med Gar-Bo Dolda fel lämnas försäkringsskyddet över till köparen. För mer information kontakta mäklaren.

Alla bilder

Samfällighetens gemensamma brygga
Samfällighetens gemensamma brygga
Fina Mjölkeviken
Fina Mjölkeviken
Sundsby säteri
Sundsby säteri
Gårdsbutik vid säteriet
Gårdsbutik vid säteriet

Karta

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig angående denna fastighet.

personuppgiftspolicy