Centralt

Stenungsund - Stenunge allé 17
Öppen planlösning, inglasad balkong och utsikt.

Med service och nöjen runt hörnet, finns nu chansen att förvärva denna magnifika lägenhet med havsutsikt i centrala Stenungsund.

Sammanfattning
Typ:
Bostadsrätt
Byggår:
2015
Boarea:
60 m²
Rum:
2 , varav 1 sovrum
Pris:
2 790 000 kr, Utgångspris el hbj.
Mer info

Planlösning

Här trivs du som uppskattar estetik och spontanitet i vardagens detaljer.

Från lägenheten har man en underbar och rogivande vy över Hakefjorden och båtarna som rör sig in och ut från Stenungsunds hamn och bara en kort promenad från lägenheten erbjuds restauranger, caféer, personliga butiker och all annan service.

Välkomnande hall med klinkerplattor i beige ton och plats för ytterkläder i garderob. Helkaklat badrum med dusch, badrumskommod, skåp för förvaring,  toalett samt tvättmaskin och torktumlare. Öppet samband mellan vardagsrum och matplats som bjuder in till socialt umgänge och access till den inglasade balkongen, ditt självklara val från tidig vår till senhöst och ditt skönaste vardagsrum under långa, ljumma sommarkvällar. Här finns motordrivna solskyddsgardiner. I köket ligger praktiskt klinkergolv och den stilrena inredning kommer från Ballingslöv med utdragslådor och god förvaring. Maskinell utrustning i rostfritt från Electrolux. Sovrum med hel garderobsvägg som snyggt gömmer undan kläderna.

Som bostadsrättsinnehavare kan du nyttja föreningens fina innergård med lekplats och boulebana. Du har även tillgång till föreningens fantastiska takterrass och gemensamhetslokalen som flyter på vattnet. Möjlighet till parkering i garage och ovan mark.  

Ett kvalitetsboende som erbjuder suveräna möjligheter att kombinera livet optimalt.

Stenungsund

Stenungsund är ett växande samhälle där Ni alltid har nära till salta bad i havet, butiker och bra service. Här finns ett brett utbud inom olika sporter, skatepark, seglarklubb och en helt ny Is- och simhall. Trevliga restauranger längs med kajen där Ni kan avnjuta en riktigt god middag. Det finns också trevliga caféer och glassbarer. I Stenungsund har man bra pendlingsavstånd till både Göteborg och Uddevalla. Tåget går ungefär varje halvtimma till både Göteborg och Uddevalla. Det går också lokalbussar som tar Er runt i Stenungsund och grannkommunerna Tjörn & Orust på ett smidigt sätt.

I Stenungsund finns alla typer av bostäder, villakvarter, lägenheter och radhus. Bara några få minuter från centrala Stenungsund breder landsbygden ut sig. Här kan du bo med havet som närmsta granne men också i mindre bostadsområden och samtidigt ha naturen inpå knuten.

Fakta

Boarea
60 m² enligt föreningen
Balkong/Terass
Inglasad balkong
Förråd
Källarförråd
Uppvärmning
Fjärrvärme
Tv- internetutbud
Fiber
Lägenhetsnr
213360001-1505
Våning
7
Hiss
Ja

Ekonomi

Begärt pris
2 790 000 kr, Utgångspris el hbj.
Andelstal ägande
1.39704 %
Andelstal avgift
1.89803 %
Avgift
3 507 kr/mån
Pantsatt
Ja

Driftskostnad

El
100 kr/månad
Vatten/Avlopp
50 kr/månad
Försäkring
32 kr/månad
Övrigt
429 kr/månad
Totalt
611 kr/månad
Kommentar
Övrigt= Bredband, Tv

Alla bilder

Välkomna till Stenunge allé 17
Välkomna till Stenunge allé 17
Ljus öppen planlösning
Ljus öppen planlösning
Underbar havsutsikt
Underbar havsutsikt
Stor inglasad balkong
Stor inglasad balkong
Inbjudande kök
Inbjudande kök
Rymligt badrum
Rymligt badrum
Sovrum
Sovrum
Vy från föreningens gemensamma takterass
Vy från föreningens gemensamma takterass

Planlösning

Planlösning
Planlösning

Karta

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig angående denna fastighet.

personuppgiftspolicy