Hjälteby

Tjörn - Hjältebyvägen 64 - Hjälteby
Rejäl villa med lantligt läge och stora härliga uteplatser!!

Välkommen till Hjältebyvägen 64, här bor ni lantligt, omgärdad av vacker natur och närhet till service och kommunikationer. Övervåningen erbjudet tre rejäla sovrum varav ett med stor klädkammare, rymligt kök och stort ljust vardagsrum. I källaren finns det möjlighet till uthyrning, generationsboende eller stora härliga ytor för stora familjen. Huset är beläget på en stor trädgårdstomt med fina ytor för lek och spring, här finns även två stora insynsskyddade altaner delvis under tak som bjuder in till fina sommar kvällar. Välkomna på visning!

Sammanfattning
Typ:
Villa
Byggår:
1968
Boarea:
129 m²
Biarea:
125 m²
Tomtarea:
2973 m²
Rum:
6 rum och kök, varav 3 sovrum
Pris:
3 875 000 kr, el. hbj
Mer info

Planlösning

Via två stora härliga altaner som ligger skyddade och bjuder in till fina grillkvällar varav en delvis under tak. Väl inne möts ni av en rymlig klinkerlagd entréhall med plats för att hänga av sig ytterkläder, här finns även en förvaringsgarderob. Till höger ligger köket med matplats. Köket är utrustat med kyl, spis, fläkt, diskmaskin, köksö med extra kyl och frys samt fina arbetsytor och förvaring i över- underskåp. Platsbyggd kökssoffa med förvaringsskåp och överskåp. Vidare in från hallen till höger ligger stort sovrum med utgång till trädgård och walk in closet och 3 platsbyggda garderober. Här finns även ett sovrum till med 2 garderober. Till vänster från hallen finns trappan till källaren, helkaklat badrum med dusch, toalett, kommod och 2 skåp. Här finns ytterligare ett sovrum med 5 garderober. Stort ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck och plats för stora sällskap. Vardagsrummet rymmer med enkelhet både soffgrupp och matgrupp. Nya ytskikt i hela övervåning.

Källare; här finns det möjlighet att ha en lägenhet för uthyrning. Hall med ingång utifrån, förvaring under trappan och från hallen når man även garaget samt här finns det även ett toalettrum. Till vänster finns ett allrum med alkov som kan fungera som sovrumsdel eller kontor. Här i allrummet finns det 3 st fönster för trevligt ljusinsläpp. Kök som är utrustat med kyl/frys, spis, fläkt, diskmaskin, bakugn och fina arbetsytor. Duschrum med klinkergolv med värme, platsbyggd förvaring, handfat och industriglas som duschvägg med hotellkänsla. Via duschavdelningen når ni den fina tvättstugan med fina arbetsytor och stor torkplats för tvätt. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, tumlare och tvättho.

I källaren finns även ett garage och pannrum/förråd. 

Fakta

Fastighetsbeteckning
UTEBY 1:6
Boarea
129 m² Fastighetsregistret
Biarea
125 m² Fastighetsregistret
Tomtarea
2973 m² Fastighetsregistret
Fasad
Tegel/Trä
Tak
Gummi
Plåtarbete
Plåtisol
Stomme
Trä
Bjälklag
Betong
Grundläggning
Betongplatta
Grundmur
Betong
Murstock
Tegel
Vatten och avlopp
Djupborrad brunn.. Kammarbrunn
Fönster
3-glas och 2-glas
Eldstad
Bakugn
Uppvärmning
Luft/vatten
Ventilation
Självdrag (mekanisk frånluft badrum)

Ekonomi

Begärt pris
3 875 000 kr, el. hbj

Driftskostnad

Antal personer
3

Pantbrev

3 st om totalt 1 922 000 kr

Besiktigat

Gofab Fastighetsbyrå samarbetar med Gar-Bo. Huset är besiktigat och säljaren ämnar att teckna en dolda fel-försäkring genom Gar-Bo Försäkring. Försäkringen Gar-Bo Dolda fel är en objektsförsäkring. De flesta dolda fel-försäkringar innebär att säljaren blir ansvarig för att göra en skadeanmälan och skicka in alla dokument. Med Gar-Bo Dolda fel lämnas försäkringsskyddet över till köparen. För mer information kontakta mäklaren.

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig angående denna fastighet.

personuppgiftspolicy