Skäret

Tanum - Lagunvägen 7 - Hamburgsund

Välkommen till ditt drömhem med egen kaj och härlig utsikt över vattnet i pittoreska Hamburgsund

Denna pärla erbjuder inte bara en fantastisk utsikt över havet, utan också en exklusiv privat kaj för din båt och salta bad. En härlig hörntomt med sol från morgon till kväll, med en elegant design och ljusa färger, bjuder detta hem in till en atmosfär av lugn och komfort. Förutom huvudbyggnaden finns en charmig gäststuga komplett med ett helkaklat badrum, vilket gör det till en perfekt plats för gäster eller som en privat reträtt. Parkering är inget problem här, med gott om utrymme för flera fordon. Njut av soliga dagar på terrassen medan du tar in utsikten över lagunen och båtarna i hamnen. Med endast en kort promenad till lokala restauranger, livsmedelsbutik, bageri, gästhamnen och fiskaffären, är detta hem perfekt beläget för att utforska allt som Hamburgsund har att erbjuda - inklusive möjligheten att köpa färska kräftor direkt från lokala fiskare. Slå till nu och låt denna bostad bli ditt egna personliga paradis vid kusten. Klicka gärna in på 3D länk/runt vandring i huset som ni hittar under dokument och länkar

Sammanfattning

Typ:
Fritidshus
Boarea:
90 kvm
Tomtarea:
224 kvm
Rum:
5 varav 4 sovrum
Pris
10 500 000 kr
Byggår:
2021

Planlösning

Entréplan
Hall med bra förvaring i skjutgarderob, helkakat toalettrum / tvättstuga med vägghängd wc, tvättställ samt tvättmaskin och torktummlare ifrån Miele. Fullt utrustat trevligt kök där alla vitvaror är ifrån Miele, snygg och praktisk bänkskiva i kompositsten. Öppen planlösning mot matplats och vidare in i ett ljust allrum mot havet, braskaminen ifrån Contura värmer och pryder sin plats. Genom två dubbelglasdörrar och ett stort glasskjutparti når man det privata egna bryggdäcket. Förråd under trapp som leder till andra våning.
Andra plan
Hall med förvaring, helkaklat duschrum med vägghängd wc, tvättställ, dusch samt utgång till balkong. Fyra sovrum varav två större, samtliga har utgång till de två stora balkonger som erbjuder både havsutsikt och soliga timmar. Ett av rummen kan med fördel användas som allrum.

Uteplatserna runt huset erbjuder soliga och skyddade utrymmen för avkoppling och socialt umgänge. Egen privat kaj/brygga med plats för båt och tillgång till vatten, rostfri badstege. Utanför allrummet finns en skyddad plats med tätt tak, stor markis och infravärme för extra komfort. Dessutom finns tre balkonger, varav en är mindre, som erbjuder olika vyer över både den gemensamma lagunen och båtlivet i Hamburgsundskanalen.

Genomgående ljusa färger och vackra trägolv, infällda ljuspunkter i fönstersmygar ger ett behagligt ljus. Inbyggt högtalarsystem i taket (Sonos) finns i entréplan. 

Fakta

Fastighetsbeteckning
HAMBURGSUND 3:287
Tomtarea
224 Kvm enligt fastighetsregistret
Boarea
90 Kvm enligt fastighetsregistret
Fasad
Trä
Tak
Taktegel
Plåtarbete
Plåtisol
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Betongplatta
Vatten och avlopp
Kommunalt VA
Eldstad
Contura braskamin
Fönster
Isolerglas
Uppvärmning
Vattenburen golvvärme frånluftsvärmepump, braskamin
Ventilation
Mekanisk
Tv- internetutbud
Fiber
Besiktigad
Tvåårsbesiktning genomförd nov 2023
Ekonomi
Begärt pris
10 500 000 kr
Driftkostnad
El
19 984 kr/år
Samfällighet
5 000 kr/år
Vatten/Avlopp
11 322 kr/år
Försäkring
2 833 kr/år
Kommentar
I samfällighets kostnad ingår renhållning / sopor, kostnad för gemensamhetsanläggning mm.
Driftskostnader totalt
39 144 kr/år
Pantbrev
1 st om totalt 6 000 000 kr
Värdeår
2021
Taxeringsår
2022
Taxeringskod
220
Taxeringsvärde byggnad(er)
1 527 000 kr
Taxeringsvärde tomt
2 142 000 kr
Taxeringsvärde totalt
3 669 000 kr
Kommentar
Fristående vinterbonad gäststuga / förråd om 20 kvm, varav 15 kvm är boyta.

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information om visning.

Mäklare

Peter Oskarsson

VD/Fastighetsmäklare

0706-78 30 04 peter@gofab.se

Dokument & länkar

Planlösning

Entréplan

Övervåning

Gäststuga / Förråd

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.