Hallerna

Stenungsund - Jan Ivarssons väg 2
Välplanerad lägenhet med strålande havsutsikt över Hakefjorden

På fjärde våningen ligger denna välplanerade och högst belägna tvåan i huset med en modern och öppen planlösning. Avkopplande havsutsikt över båtliv och Carlstens fästning i horisonten. Ett bekvämt och praktiskt boende i välskött förening och med en av Stenungsunds lägsta avgifter. Välkommen att boka er för visning.

Sammanfattning
Typ:
Bostadsrätt
Byggår:
2007
Boarea:
60 m²
Rum:
2 , varav 1 sovrum
Pris:
2 595 000 kr, utgångspris
Mer info

Planlösning

Ni stiger in i entréhall där det finns plats för hänga av sig ytterkläderna. Här ligger ett snyggt ekparkett golv som är genomgående i hela lägenheten. Direkt till vänster har man badrummet som är ljust och helkaklat. Här finns dusch, wc, tvättställ och tvättmaskin samt torktumlare. Ovanför maskinerna har man en praktiskt avlastningsyta samt skåp för förvaring. Hallen leder er sedan in i köket och vardagsrummet som ligger med en öppen planlösning. Det första man slås av är den fantastiska utsikten som man har från alla fönsterna både i köket och vardagsrummet. Köket är fullt utrustat och det är från köket man har utgång till den härliga balkongen med sin utsikt. Här sitter man gärna och kopplar av med en kaffe och fika. Lägenhetens sovrum är rymligt och har även det samma enorma utsikt att vakna till. Här ser man både Tjörnbron och Carlstens fästning. Ihop med sovrummet har man en stor klädkammare för praktiskt förvaring. Ytterligare förvaring har man i ett källarförråd.

Balkong/Förråd

Balkongen har klinkergolv och är lite indragen i fasaden för att få lite skydd. Här får man utan trängas plats fyra personer för samvaro och middagar med denna fantastiska utsikt över Hakefjorden och Tjörn på andra sidan. Här kan man njuta av solen stora delar av dagen och se när solen går ner.

Finns även ett källarförråd som tillhör lägenheten samt en parkeringsplats.

Fakta

Boarea
60 m² enligt föreningen
Balkong/Terass
Balkong
Förråd
Källarförråd
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Tv- internetutbud
Fiber
Energiprestanda
97 kWh per kvm och år
Lägenhetsnr
242
Hiss
Ja

Ekonomi

Begärt pris
2 595 000 kr, utgångspris
Andelstal ägande
2.129 %
Andelstal avgift
2.129 %
Avgift
3 194 kr/mån
Ingår i avgiften
Värme, vatten, fiber, kabel-tv, parkering
Pantsatt
Ja

Driftskostnad

El
400 kr/månad
Totalt
400 kr/månad

Alla bilder

Solnedgång
Solnedgång

Planlösning

Karta

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig angående denna fastighet.

personuppgiftspolicy