Myggenäs

Tjörn - Marmorvägen 3 - Myggenäs
Välvårdad 1 plansvilla med bra läge i populära Myggenäs

Med ett ostört läge på hörntomt och baksidan mot grönområde ligger denna renoverade och välplanerade 1 plansvilla. Här bor man i ett lugnt och omtyckt område med närhet till en välsorterat affär, vårdcentral och gym. Skola och dagis alldeles invid. Här har man havet nära med fina bad vid Almön och bra kommunikationer till både Stenungsund och Göteborg. Ett idealiskt villakvarter och ett lättskött hus där ägarna har vårdat och renoverat huset under årens lopp. Välkommen på visning du också!

Sammanfattning
Typ:
Villa
Byggår:
1971
Boarea:
122 m²
Biarea:
28 m²
Tomtarea:
680 m²
Rum:
5 rum och kök, varav 3 sovrum
Pris:
2 995 000 kr, utgångspris
Mer info

Planlösning

Ni kliver in i en ljus och öppen hall som åt höger angränsar mot köket och dess matplats och som till vänster direkt har en gästtoalett. Köket renoverade man och gjorde om planlösningen på år 2008 och de flesta vitvarorna är även från dess. Här finns gott om förvaring och efter förändringar så ryms här ett rejält matbord också. Ihop med köket och entrén har man installerat en braskamin att kunna njuta av när man har middagar. Sovavdelningen som ligger bort åt vänster från entrén har tre sovrum. Alla rummen med förvaring och ett av dem har altandörr ut till den fria baksidan. Ihop med denna delen av huset har man även ett snyggt helkaklat badrum samt ett förråd/klädkammare. Badrummet renoverades smakfullt 2012 med skiffersten på golvet och kakel på väggarna. Vardagsrummet ligger centralt placerat i huset ihop med köket och man har stora fönster partier för mycket ljusinsläpp. I vardagsrummet finns det också en kamin och man har även en utgång till altanen som man delvis glasade in 2002. I huset andra ända, ihop med köket, ligger tvättstugan där man har en praktisk och användbar groventré. Denna entré ligger närmare parkeringen och garaget och blir en naturlig ingång efter handling eller barnhämtning. Ihop med tvättstugan finns även pannrummet och ett tidigare förråd som idag har gjorts om till ett sovrum som passar perfekt för den eventuella tonåringen som vill vara lite enskild. Från detta rum når man även det vidbyggda garaget där man får plats med redskap, verktyg och alla bra att ha saker.

Tomt

En plan och mysigt trädgårdstomt om 680 kvm (friköpt) med en insynsskyddad och ostörd baksida som gränsar till grönområde och ett skogsparti. Här kan man i lugn och ro sätta sig efter jobbet och njuta av kvällssolen.

Bara ett par hundra meter bakom tomten har man ett fint motionsspår och en låg och mellanstadiet skola.

Fastighetstaxering

Småhusenhet, bebyggd (220)
Byggnad, värde: 1 495 000 kr
Mark, värde: 477 000 kr
Summavärde: 1 972 000 kr

Taxeringsår: 2018
Byggår: 1971
Värdeår: 1971

Myggenäs

Myggenäs är Tjörns entré. Här bor ni i idylliska villakvarter med närhet till skola och barnomsorg. Almö Centrum är ett nyetablerat centrum och här finner Ni apotek, inredningsbutik, vårdcentral, tandläkare, frisör samt en livsmedelsbutik med fiskaffär och restaurang med öl/vin rättigheter. Vackra natursköna omgivningar med närhet till salta bad från klippor, bryggor och sandstrand. Två fina båthamnar med butik, kiosk och service. Här ligger också säkerligen Sveriges vackraste bussterminal med hänförande havsutsikt.

Fakta

Fastighetsbeteckning
MYGGENÄS 2:196
Boarea
122 m² enligt säljaren
Biarea
28 m² enligt säljaren
Tomtarea
680 m² Fastighetsregistret
Fasad
Tegel
Tak
Betongpannor
Plåtarbete
Plåtisol
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Betongplatta
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fönster
3-glas
Eldstad
Braskaminer
Uppvärmning
Vattenburen värme, pellets
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energiprestanda
169,9 kWh per kvm och år
Energiklass
F

Ekonomi

Begärt pris
2 995 000 kr, utgångspris

Driftskostnad

Värme
12 000 kr/år
El
8 000 kr/år
Vatten/Avlopp
11 200 kr/år
Samfällighet
3 000 kr/år
Renhållning
3 200 kr/år
Totalt
37 400 kr/år

Pantbrev

20 st om totalt 1 422 000 kr

Alla bilder

Planlösning

Karta

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig angående denna fastighet.

personuppgiftspolicy