Hallerna

Stenungsund - Modistvägen 31 C - Stenungsund

Välvårdad och ljus lägenhet med bra läge i populärt område

Med ett av områdets bästa lägen erbjuds denna ljusa och fräscha lägenhet i andra plan med fri baksida och närhet till barnomsorg och kommunikation.

Sammanfattning

Typ:
Bostadsrätt
Boarea:
81 kvm
Rum:
3 varav 2 sovrum
Pris
2 690 000 kr, Föreslagen budstart
Avgift
3 661 kr/mån
Byggår:
2016

Modistvägen 31C

På andra plan i ett mindre flerfamiljshus med villakänsla ligger denna luftiga och välkomnande gaveltrea. Det fina skicket och den hemtrevliga känslan gör att det bara är att flytta in och trivas. En rejält tilltagen balkong borgar för fikastunder i solen under större delen av dagen och föreningens gröna tomt ger plats för allt från krocket till grillkvällar. Här bor du i ett lugnt och naturskönt område inte långt från havet och med centrala Stenungsund på bekvämt avstånd.

 Du välkomnas hem en trappa upp via bostadens farstubro där det ryms blommande krukor eller en mindre sittplats. Innanför ytterdörren öppnar lägenheten upp sig från den funktionella hallen med ett sovrum på var sida till de öppna sällskapsytorna. Bostaden har haft en och samma ägare sedan byggåret 2016 och detta är ett mycket väl omhändertaget hem. En ljus och enhetlig färgskala ger ett luftigt och sammanhängande intryck och på 81 kvadratmeter finns plats för både vardags trivsel och helgens begivenheter.

 Bostadens sociala ytor är inbjudande med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket går i vinkel och är både funktionellt och snyggt med vita luckor och gott om skåp. En köksö ger extra förvaring och fungerar som avlastningsyta. Duka upp frukosten eller buffén här och låt gästerna slå sig ner vid matplatsen vid fönstret. Från favoritfåtöljen i vardagsrummet följer du årstidernas växlingar i skogsbrynet utanför. Under de varma månaderna är steget kort till den stora balkongen där det härliga söderläget ger sol stora delar av dagen.

 I lägenheten finns två ljusa, lätt möblerade sovrum varav det större får ljus från två håll genom fönster i vinkel. Här finns plats för dubbelsäng och även en mindre arbetsplats för dig som så vill. Sovrum nummer två vetter mot husets framsida och passar bra som barnrum eller varför inte kombinerat gästrum och arbetsrum.

 Badrummet är helkaklat med lättskött klinker på golvet och en tvätthörna som underlättar i vardagen. Även den praktiska klädkammaren i hallen gör bostaden funktionell och håller ordning på stort som smått.

 Bakom huset ligger ett skogsparti och som sista hus i raden är läget naturnära och stillsamt. Hallerna är ett trevligt bostadsområde i Stenungsunds södra utkanter och från Modistvägen har du nära till såväl skola och förskola som till kommunikationer. Centrala Stenungsund når du på ett par minuter med bil eller en kortare cykelfärd.

Hallerna

STENUNGSUND Hallerna
Med ett av områdets bättre lägen och en stor balkong har Ni nu möjlighet att förvärva en välplanerad och välvårdad bostadsrätt om 81 kvm i andra plan.

I det populära Hallerna bor du i lugna och fridfulla kvarter. Närhet till nybyggda skolor, förskolor, livsmedelsbutiker. Stenungsunds Arena, Stenungstorg samt fina bad finns en cykeltur bort. Det finns trevliga promenadstråk och skogspromenader runt knuten vilket gör boendet behagligt för alla i familjen.

KOMMUNIKATION

Linje 3 trafikerar området.

 

Förråd

Tillhörande förråd finns till lägenheten i gemensam byggnad. Ingår i månadsavgiften.

Fakta

Boarea
81 Kvm enligt föreningen
Balkong
Balkong
Förråd
Källarförråd
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Ventilation
Mekanisk ventilation
Tv- internetutbud
Telia/ Fiber
Lägenhetsnummer
3C
Våning
2
Ekonomi
Begärt pris
2 690 000 kr, Föreslagen budstart
Andelstal, ägande
3,303%
Avgift
3 661 kr/mån
Ingår i avgiften
Parkering för 1 plats, förråd.
Driftkostnad
El
1 000 kr/månad
Vatten/Avlopp
415 kr/månad
Försäkring
136 kr/månad
Övrigt
464 kr/månad
Kommentar
Övrig avser Tele/bredband, samt 1 extra parkeringsplats, Enligt säljarens uppgifter.
Personer i hushåll
3
Driftskostnader totalt
2 015 kr/mån
Ingår ej i avgiften
Bredband/ TV/ Tele, värme, vatten

Visningar

Onsdag

17

augusti

Onsdag 17/8

Kl: 17:00 - 18:00

Bokad visning. Ring eller maila för att boka in er. Välkomna .

Söndag

21

augusti

Söndag 21/8

Kl: 13:00 - 14:00

Bokad visning. Ring eller maila för att boka in er. Välkomna .

Mäklare

Martin Johansson Prenninge

Fastighetsmäklare

0706-91 01 65 martin@gofab.se

Längst in på Gatan, lugnt och skönt

Vy över Modistvägen

Välkommen in

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.